Baby haakpatronen nodig? Bekijk patronen voor babyspullen!

Wil jij graag zelf baby spullen haken? Zoals kleertjes, knuffels of geboortecadeautjes? Er zijn tal van mogelijkheden om zelf mooie spulletjes voor de kleine te haken. Of het nou voor jezelf is of als cadeautje voor iemand anders die een kindje verwacht, een zelfgemaakt babyproduct heeft altijd iets extra bijzonders. Wat bijvoorbeeld razend populair is, is het haken van babymutsjes of babyslofjes! Maar ook kleine knuffeldiertjes zijn in een handomdraai te haken in je favoriete kleuren. Ben jij benieuwd wat er zoal op de markt verkrijgbaar is aan haakpatronen? Dan kunnen wij je vast verklappen dat de keuze groot is!

Op Bol.com zijn tal van boeken te bestellen met de mooiste haakpatronen voor baby’s, kinderen, knuffels of kleertjes. Hieronder zie je enkele voorbeelden van dit soort boeken. Je vind er allerlei tutorials waarmee je zelf aan de slag kunt. Ideaal wanneer je net als ik houd van haken en op zoek bent naar mooie nieuwe patronen! Zelf ben ik vooral fan van het ‘Babyslofjes haken en breinen’ boek, want het haken van babysloffen is de laatste tijd een van mijn hobby’s geworden. Ik maak ze ook vaak als kraamcadeautje en ze worden elke keer weer enorm gewaardeerd!

Bestel op Bol.com boeken met baby haakpatronen in alle soorten en maten online!

Top 3 baby haakpatronen boeken

Ik heb zelf een top 3 gemaakt met patronenboeken voor baby’s. Ze variëren erg, maar misschien is dat juist leuk omdat je dan kan kiezen wat het beste bij jou past. Misschien haak jij graag een kraamcadeautje of liever een poppetje? Met een boek uit onderstaande top drie ga je zeker een heel eind komen. Ben jij nog niet bekend met het haakproces maar zou je dit graag willen leren? Geen zorgen, op Bol.com zijn er tal van basisboeken waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit kan leren.

1. Babyslofjes haken en breien 

baby haakpatronen Dit is verreweg mijn meest favoriete boek van Bol.com! Je leert er sloffen voor de kleintjes haken op allerlei verschillende manieren. Ook worden er diverse accessoires aan toegevoegd zoals bloemetjes of knoopjes. Hierdoor kan je op simpele wijze je eigen meesterwerk creëren!

Voor de beginnende haker kan dit boek misschien wat lastig zijn, maar wanneer je gevorderd bent kan ik het zeker van harte aanbevelen!

Prijs: €4,95

Bestel hier Babyslofjes haken en breien online!

 

 

 

2. Geboortecadeautjes

baby haakpatronenIn dit boekje vind je tal van mogelijkheden om zelf originele kraamcadeautjes te haken of breien. Het is dus echt een boek voor de creatievelingen onder ons die het leuk vinden om hier uitgebreid mee bezig te gaan (zoals ik).

Een tutteldoekje, een speenkoord of baby dekentje, je vind het allemaal terug in dit schattige patronenboek!

Prijs: €14,95

Bestel hier het Geboortecadeautjes boek online!

 

 

3. Woezel en Pip Haakpakket 

baby haakpatronenOp nummer 3 staat een haakpakket waarmee je een superschattig babymutsje kan maken! Er is een versie te koop voor een Woezel muts en een versie met die van Pip, het is maar net welke je zelf prefereert. Beide zijn te koop voor €9,95 en het pakketje wordt compleet met haaknaald, wol en instructies geleverd.

Dit is ook een fantastisch artikel voor een Woezel en Pip fan!

Prijs: €9,95

Bestel hier het Woezel en Pip Haakpakket online!

Andere baby haakpatronen boekjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer baby haakpatronen boekjes online te vinden op Bol.com! Je kan rustig het hele assortiment uitpluizen om zo het perfecte boek te vinden. Er zijn zelfs mogelijkheden om via e-books aan patronen te komen! Hert is maar net wat je zelf het prettigst vind om mee te werken. Al met al ben ik erg enthousiast over de leuke dingen die te vinden zijn bij Bol.com en waarmee je zelf aan de slag kan. Niet alleen is het voor een mooi doel, het haken werkt ook nog eens heerlijk ontspannend! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *