Geplaatst op

Baby in slaap krijgen? Gebruik de Chicco Goedenacht Projector!

Veel kersverse ouders zullen het volgende probleem herkennen: het is bedtijd maar de baby blijft onrustig en valt niet in slaap. Wat doe je dan? Moet je de baby troosten als het begint te huilen? En wat als er geen einde aan lijkt te komen terwijl de klok doortikt? Er is een eenvoudige manier voor de baby in slaap krijgen, namelijk met het gebruiken van de Chicco Goedenacht Projector! Dit razend populaire product is een uitstekend hulpmiddel wat een wereld van verschil zal betekenen. In dit artikel leg ik uit wat je kan verwachten van deze magische lamp.

hoe baby in slaap krijgen
Bestel de bestseller Chicco Goedenacht Projector voor €24,95 online!

Baby in slaap krijgen? Zo doe je dat!

Het kan een hele opgave lijken: een baby in slaap krijgen. Alles is nog nieuw en je snapt als ouder misschien niet waarom je kindje maar onrustig blijft en de slaap niet lijkt te vatten. Veel mensen zullen dit probleem herkennen en gelukkig is er een simpele oplossing die voor menig ouder al een wereld van verschil heeft betekend: namelijk de Chicco Goedenacht Projector. Wat is dit voor product? Deze nachtlamp / projector is speciaal ontwikkeld om in te spelen op het in slaap vallen van de kleinste kinderen. Doordat er 6 minuten lang sterren met rustgevende geluiden en muziek worden afgespeeld, zal de baby de rust eerder kunnen vatten en ontspannen wegzakken. Ben jij benieuwd of dit product écht dit gewenste effect heeft? Lees dan zelf de vele positieve klantreviews op bol.com en laat je verrassen door de positieve ervaringen van ouders.

Een aantal klantreviews beschrijven de Projector als een product waarbij de baby wonder boven wonder snel in slaap valt. De muziek wordt als rustgevend ervaren, al is een klein nadeel dat er geen volumeregeling aanwezig is. Alsnog wordt de sterren projector als een aanrader gezien en zelfs de ouders zelf zetten het apparaat regelmatig aan om te ontspannen bij de melodische klanken van Bach. Daarnaast wordt hij als nachtlamp ingezet wegens de wisselende kleuren die ook voor het kind een rustgevende werking zullen bieden. Al met al, van de 140 reviews wordt deze magische lamp gerate met een 4,5 wat natuurlijk een fantastisch cijfer is voor zo’n product waarvan je in eerste instantie wellicht twijfels hebt. Laat de ervaringen van de mensen je zelf overtuigen dat een baby in slaap krijgen een piece of cake is met een sterren projector als deze!

baby in slaap krijgen
Baby in slaap krijgen? Bestel de Chicco Goedenacht Projector online!

Chicco Goedenacht Projector kopen

Bij bol.com kan je de Chicco Goedenacht Projector kopen voor €24,95. Hij wordt aanbevolen voor baby’s van 0 tot 2 jaar. Er zijn drie AA batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd. Ook is de nachtlamp verkrijgbaar in zowel blauw als roze. Ook leuk om te weten: er wordt een leuk poppetje meegeleverd wat afneembaar is van de lamp. Geheid wordt dit een nieuw zacht slaapvriendje! De afmeting van de lamp is 22 x 14 x 14 cm (lxbxh). Een leuke aanwinst voor de babykamer is deze Goedenacht Projector wel. Je zal zelf het effect merken op de baby wanneer je hem afspeelt. Een baby in slaap krijgen was nog nooit zo makkelijk.

Natuurlijk is een product als dit een uitstekend kraamcadeau. Niet alleen de baby wordt blij van de sterren geprojecteerd op het plafond met en rustgevende geluiden, ook de ouders zullen een stuk blijer worden van de rustgevende avonden en nachten die ze tegemoet gaan wanneer de baby in slaap is gevallen. De zes minuten met de projecties werpen zeker de vruchten af, bovendien is het ook gewoon leuk om de magische wereld die in ene in de babykamer ontstaat te ervaren!