Baby poncho haken? Bekijk meer dan 30 sjablonen online!

Vind jij haken leuk en zou je graag zelf voor de allerkleinsten aan de gang gaan? Dan heb ik een leuke tip voor je. In het boek ‘Ponnekeblom haakt’ vind je namelijk ontzettend veel ideeën om zelf mutsen, sjaals, jurkjes, tasjes of haarspeldjes te maken. Een mooie toevoeging aan je boekencollectie wanneer je op zoek bent naar duidelijke teksten en illustraties, zodat je zelf aan de slag kunt. Het haakboek kost €19,99, maar je kan ook een E-book bestellen voor €15,99. Van deze succesvolle reeks zijn ook nog een deel 2 en 3 verschenen met nóg meer ideeën om inspiratie op te doen.

Hoe leuk is het om met een haaknaald voor jouw kind een eigen garderobe in elkaar te zetten, bestaande uit truitjes, vestjes, broekjes, jurkjes? Of wil je graag een mooie baby poncho haken? Het is natuurlijk ook fantastisch om zoiets cadeau te doen voor een baby shower! In het boek van Els Van Hemelryck vind je meer dan 30 sjablonen met duidelijke uitleg. Hierdoor kan zelfs iemand die minimaal bekend is met het haakfenomeen aan de slag. Het boek is prachtig vormgegeven en telt 144 pagina’s. Het leukste is dat alles wat er in staat ook echt draagbaar is. Het belandt na afloop dus niet ergens onder in een kast maar zal met plezier gedragen worden door de kids!

Bekijk hier het boek Ponnekeblom haakt met meer dan 30 modellen online!

baby poncho haken

Is een baby poncho haken moeilijk?

Iedereen kan leren hoe je met een haaknaald een mooi kunstwerk in elkaar kan zetten. En dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, al ziet her misschien wel zo uit. Ben jij een beginneling? Er zijn bij Bol ook allerlei boeken verkrijgbaar waarmee je de eerste basisstappen op simpele wijze onder de knie krijgt. Ben jij al meer ervaren? Dan kan je op zoek gaan naar sjablonen voor mooie poncho’s. Zo bevat het hierboven genoemde boek ook dit soort patronen, net als van tasjes, mutsjes of sjaals. Door de duidelijke instructies zal jij ze zelf na kunnen maken op een makkelijke manier. Wil je nog meer patronen? Dan kan je ook deel 2 of 3 bestellen!

Ook als E-book verkrijgbaar!

Wil jij liever niet een haakboek in de kast hebben staan, maar zou je graag de patronen op je computer willen? Dan kan je kiezen voor de E-book variant. Deze kost €15,99 en daarmee komen alle bladzijden met een klik op de knop op je harde schijf te staan. Ideaal wanneer je snel wilt bladeren door alle patronen en ze eventueel wilt printen. Zo kan je steeds weer opnieuw plezier beleven aan alle prachtige creaties die erin staan! Niet voor niets worden de haakboeken van Ponnekeblom hoog gewaardeerd door de klanten en zijn er meerdere delen van verkrijgbaar.

Een baby poncho haken is eenvoudig met het boek Ponnekeblom haakt. Bestel online!

baby poncho haken

Ook voor babymutsjes of slofjes

Wil jij graag andere kledingstukken in elkaar haken zoals babyslofjes of babymutsjes? Ook daar zijn diverse boeken van verkrijgbaar met talloze makkelijke ideeën. Het is zo bijzonder om iemand een zelfgemaakt baby kledingstuk cadeau te doen, voor de baby shower bijvoorbeeld. Maar natuurlijk is het misschien nog leuker om voor je eigen kind aan de gang te gaan! Met het grote boekenaanbod van Bol.com ga je dan ook zeker een goed exemplaar vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *