Geplaatst op

Baby valt niet in slaap? Gebruik deze tips!

Herken jij het probleem dat de baby niet in slaap valt? Vechten tegen de slaap? Je doet alles wat je kan om je kindje rustig te krijgen en de slaap te laten vatten, maar op een of andere manier wil het maar niet lukken en blijft de onrust heersen. Misschien gaat de baby wel huilen. Dit kan vervelend zijn wanneer het urenlang aanhoudt. Er is een manier om je kindje sneller in slaap te laten vallen, namelijk met de Chicco Goedenacht Projector. De baby valt niet in slaap? Deze nachtlamp is speciaal ontwikkeld om kleine kindjes in slaap te laten dommelen doormiddel van magische sterren geprojecteerd op het plafond met rustgevende muziek. Maar ouders pas op, deze hooggewaardeerde projector doen jullie ook ontspannen! Hij is voor €24,95 te bestellen bij Bol.com.

Baby valt niet in slaap? Wel met deze Chicco Goedenacht Projector!

Een sprookjesnacht om de baby te laten slapen

Het probleem dat de baby niet vanuit zichzelf in slaap valt is verleden tijd met de populaire Chicco Goedenacht Projector! De vele positieve ervaringen van de klanten van Bol vertellen dat deze nachtlamp een wereld van verschil betekent. Wanneer je hem aanzet worden er diverse sterren op het plafond geprojecteerd met rustgevende muziek erbij, waaronder melodische deuntjes van Bach of andere geluidseffecten als water of dieren. Dit spektakel duurt zes minuten, wat zodanig lang is dat de baby rustig kalm weg valt in slaap. Het is een methode wat veel ouders ontdekt hebben, want deze nachtlamp staat niet voor niets in de bestsellerlijst. De vele positieve reviews bevestigen de werking van deze wonderlamp.

De Chico Goedenacht Projector is door veel ouders al bestempeld als een product wat de baby wonder boven wonder in slaap krijgt zonder moeite. Dit komt door de rustgevende setting wat gecreëerd wordt. De baby valt niet in slaap? Met deze lamp zeker wel! Ervaar zelf het verschil. Hij wordt geleverd in het roze en blauw, dus hij kan zowel in de jongens- als meisjeskamer staan. Naast projector is hij ook geschikt als nachtlamp waaruit diverse kleuren licht komen, wat opnieuw de nachtrust stimuleert. Effectief en doeltreffend, wat veel uren aan in slaap sussen wegneemt. Hij werkt op drie AA batterijen (deze worden niet meegeleverd) en bovendien zit er een leuke zachte pop bij die wellicht de baby z’n volgende slaapvriendje wordt! Deze is afneembaar van de lamp en wordt tevens in roze of blauw geleverd.   

baby valt niet in slaap tips
Bestel de populaire Chicco Projector om de baby in slaap te krijgen bij bol.com!

Baby valt niet in slaap? Dit is de gouden tip

Het is een veelgehoord probleem wat bij ouders komt opspelen wanneer de kleine er eenmaal is: de baby valt niet in slaap. Er is een eenvoudige oplossing die inmiddels door veel mensen ontdekt is en wat inmiddels in de bestseller lijst van bol is komen te staan: een sterren projector! Die uitvoering van Chicco is het meest populair: en met een reden, er komen namelijk ook rustgevende klanken uit als muziek, dierengeluid of het geluid van water. Samen met de dansende sterren wordt er een echte sprookjesnacht gecreëerd waarvan de baby geheid wegdoezelt en uiteindelijk in slaap valt. Hierdoor is een nachtlamp als deze ook een fantastische keuze als kraamcadeau. Niet alleen voor de baby maar ook voor de ouders, die het kindje meer rust kunnen bieden wanneer het nodig  is.