Baby voeden? Gebruik het handige voedingskussen!

Wil jij graag wat meer ondersteuning tijdens het voeden van de baby? Vaak kan het zwaar zijn voor de armspieren, rug, schouders of nek om zelf het kindje en de fles vast te houden, of om het aan de borst te voeden. Een speciaal kussen kan hier enorm veel steun aan bieden. Een voedingskussen (ook wel bekend als een zwangerschapskussen) is hier ideaal voor om te gebruiken. Door het handige model steun je eenvoudig met je ellenbogen op het kussen, wat veel lichamelijk klachten kan verlichten. Bovendien is de houding nu veel beter en zit je vele malen prettiger!

Bij Bol kan je een zwangerschapskussen kopen voor het baby voeden. Dit handige kussen heeft een afmeting van 115 x 65 centimeter, waardoor het ook heel geschikt is om tijdens de draagperiode in bed te gebruiken om tegenaan te leunen. Je vindt directe verandering in de lighouding. Het biedt een perfecte ondersteuning voor het lichaam, van hals over wervelkolom tot de heupen. Daarnaast is de vulling van duurzaam polyestervezel, wat een leven lang meegaat. Bij andere kussens bestaat de vulling meestal uit microkorreltjes wat na enige tijd gaat samenklitten en vervangen moet worden. Niet voor niets is dit het bestverkochte voedingkussen bij Bol.com!

Bestel hier het best verkochte P’tit Chou kussen voor €64,00 online! 

       baby voeden

Waarom baby voeden met een voedingskussen?

Ze zeggen vaak: negen maanden op, negen maanden af. Het lichaam heeft na de bevalling dus nog negen maanden nodig om compleet te herstellen van alle veranderingen die opgetreden waren tijdens de draagtijd. Het is dan extra belangrijk om te zorgen voor een goede houding waarbij spieren en gewrichten waar mogelijk ontzien worden. Door een kussen erbij te pakken zorg je ervoor dat armen, nek en schouders een enorme steun krijgen. Niet alleen is dit prettig voor jou, maar ook voor de baby. Je houdt het op deze manier namelijk veel makkelijker uit, gezien het een comfortabele lichaamshouding heeft. Je kan er ook je kindje de zithouding mee leren aan te nemen!

Ook als zwangerschapskussen

Tijdens de zwangerschap kan het kussen een hele fijne uitkomst bieden wanneer je de lighouding aanneemt. Je kan ertegen aan kruipen met buik en al, waardoor het weer veel comfortabeler kan aanvoelen. Er zijn zelfs mensen die dit gebruiken zonder dat ze ook maar enigszins in verwachting zijn! Dat komt omdat men het verschil eenmaal ervaren heeft wanneer je er een gebruikt hebt. De klantenreviews van de P’tit Chou kussens zijn dan ook zeer lovend. Met vindt het product prettig in gebruik en daarmee de prijs-kwaliteitverhouding goed. Bovendien is de hoes gewoon afneembaar en te wassen op 30 graden in de wasmachine.

Bestel hier het bestverkochte kussen voor het baby voeden online!

     baby voeden

Andere handige babyproducten

Dit is slechts een voorbeeld van de vele handige babyproducten van Bol.com die een wereld van verschil kunnen betekenen voor pas geworden ouders, of voor mensen die in verwachting zijn. Wist je dat je complete meubelsets kan bestellen voor de kinderkamer? Dit is ideaal wanneer je snel en makkelijk op betaalbare wijze een mooie kinderkamer wilt. Daarnaast is er een enorm assortiment aan babykleding en verzorgingsproducten aanwezig. Kom dus gerust kijken in het online aanbod!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *