Babydeken haken? Bekijk meer dan 30 online sjablonen!

Haken, nog steeds is het een erg bekend fenomeen waarin veel mensen de nodige ontspanning vinden. Zelf ben ik heel graag bezig met mijn haaknaald en ik heb dan ok al vele dingen gemaakt, variërend van kleding tot knuffels en decoratiestukken als tapijtjes. Ook heb ik veel haakboeken in de kast staan en ik wil je graag een tip geven over eentje die er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit steekt: Ponnekeblom Haakt 2. Dit boek is het tweede deel van de reeks en richt zich volledig op baby’s en kleine kinderen. Ideaal wanneer je hier een goed haakboek voor zoekt!

Wil jij graag zelf een babydeken haken? Ook dit vind je terug in het uitgebreide haakboek. Het telt 144 pagina’s en 30 modellen voor onder andere dekentjes, mutsjes, tuitjes maar ook speelgoed en knuffeltjes. De vormgeving is werkelijk fantastisch en door de duidelijke uitleg, de heldere teksten en afbeeldingen, is het ook voor minder gevorderde haaksters zeer geschikt. Ik heb zelf al menig model uit dit boek gemaakt en elke keer worden ze weer dankbaar ontvangen! Dit komt omdat alles erg professioneel en luxe oogt, alsof je het zo gekocht heb ik de winkel.

Bestel hier Ponnekeblom Haakt 2 met 30 baby sjablonen voor €25,98 online!

babydeken haken

Een babydeken haken is makkelijk!

Ben jij nog niet zo ervaren met het haakproces en denk jij dat het haken van dekentjes, kleertjes of knuffels een lastige opgave is? Niks is minder waar. Niet alleen staan in dit boek de instructies zeer duidelijk vermeld, ook zijn er eventueel haakboeken bij Bol.com verkrijgbaar waar je de basis mee kan leren. Met een goede basis is het haken van een deken helemaal niet moeilijk! Eigenlijk zijn alle sjablonen uit de boeken van schrijfster Els Van Hemelryck zeer eenvoudig, al zie je dat er niet aan af. Dat maakt het nou juist zo leuk om ermee aan de slag te gaan.

Andere delen van Ponnekeblom Haakt

Dit is tweede deel uit de reeks, maar er is al eerder een deel 1 verschenen en er bestaat ook een deel 2. Bij het eerste deel gaat het voornamelijk om algemene haakpatronen, varierend van mutsen tot sjaals, kleding, et cetera. Deel twee staat zoals beschreven helemaal in het teken van spullen voor baby’s en kleine kinderen. Het derde deel gaat over de Jacquard techniek, waarmee je de mooiste sjaals en accessoires zelf kan maken. Zoek jij echt iets waarmee je aan de slag kan voor de allerkleinsten, dan raad ik natuurlijk het tweede deel van harte aan.

Een babydeken haken is simpel met de sjablonen uit Ponnekeblom Haakt 2. Bestel online!

babydeken haken

Andere verkrijgbare haakboeken

Er zijn tal van haakboeken te koop, ook bij Bol.com. Je vindt hier bijvoorbeeld ook boeken toegespitst op het haken van babyslofjes of babymutsjes. Maar er zijn natuurlijk ook zat artikelen te koop met sjablonen voor volwassenen. In sommige gevallen kan je er ook voor kiezen om een E-book versie aan te schaffen. Over het algemeen kost dit iets minder en alles staat dan direct op je harde schijf. Ook fijn wanneer je zelf de patronen keer op keer kan uitprinten en opnieuw gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *