Geplaatst op Geef een reactie

Babykamer jongen: bekijk hier complete jongenskamers!

babykamer jongen

Ben jij in verwachting van een jongetje? Van harte gefeliciteerd! Nu is de tijd gekomen voor de volgende stap: een leuke kinderkamer uitzoeken! Er zijn natuurlijk tel van adressen waar je terecht kan voor meubels voor de babykamer. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je ook heel goed bij Bol.com kan shoppen voor de meest trendy en complete kamers. Je kan kant-en-klare sets kopen, variërend van witte tot eikengekleurde meubels. De meeste meubelsets bestaan uit een commode, een kast en een ledikant. Zo ben je in een klap klaar voor jouw jongenskamer!

Wil jij op een snelle en betaalbare manier een babykamer jongen creëren met meubelen die goed bij elkaar passen? Bekijk dan eens de complete jongenskamers bij Bol. Je hebt een enorme keuze en de prijzen zijn zeer betaalbaar. Zo kosten de meeste meubelsets tussen de 400 en 500 euro. De meest populaire jongenskamer is het Bebies First Nick design. Ook de klantenreviews zijn zeer positief over deze kamerset, welke in het wit geleverd wordt. Een aanrader wanneer je een mooie kinderkamer wilt voor een nette prijs!

Bestel hier de bestverkochte kinderkamer, de Bebies First Nick set voor €499,99 online!

babykamer jongen

Twee andere jongenskamer suggesties

Naast bovengenoemd design zijn er nog veel meer soorten en maten jongenskamers waar je uit kan kiezen. Ik behandel hier nog twee andere die ook bovenaan de bestsellers staan: babykamer Daphne en Rene. Beiden zeer geschikt voor babyjongens, maar natuurlijk ook voor babymeisjes!

babykamer jongen

Babykamer Rene

Een uitstekende optie voor wie liever geen witte meubels heeft! Deze mooie eikenkleur geeft een hele nieuwe uitstraling aan de babykamer. De set bestaat uit een commode, een kledingkast en een ledikant welke inclusief lattenbodem geleverd wordt.

Prijs: €439,98

babykamer jongen

Babykamer Daphne

Deze set heeft een meer klassieke en luxe uitstraling, door de sierlijke vormen. Ook hier is er weer sprake van een ledikantje, een commodekast en een kledingkast. Het is een hele mooie set die zowel mooi met pastel roze als blauw gecombineerd kan worden. Hierdoor is het zowel voor jongens als meisjes een goede optie!

Prijs: €499,99

 

Zo zijn er nog tal van andere kamersuggesties te vinden bij Bol.com, het assortiment is zeer uitgebreid. Het is maar net welke smaak jij hebt en wat je prefereert. Het mooie is dat de setjes zodanig zijn samengesteld dat je in een keer klaar bent met een complete kamer! Dat is ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om zelf aan de slag te gaan met zoeken. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, zo blijkt ook wel uit de vele positieve reviews van klanten.

Jongenskamer inrichten

Er zijn nog tal van ideeën die je kan opzoeken om de kamer van jouw zoontje in te richten. Zo kan je denken aan leuke muurstickers zoals van Cars of piraten. Dan wordt het meer een stoere kinderkamer. Je kan ook een leuk speelkleed neerleggen om later met autootjes op te kunnen spelen, of leuke knuffels van beren of leeuwen. Ook zijn dekbedovertrekken van dieren altijd een aanrader. Het is maar net wat je van jouw babyinterieur wilt maken! Je kan het zo gek niet bedenken of je kan alles wel bestellen bij Bol. Neem daarom eens gerust een kijkje voor het complete assortiment!

Babykamer jongen kopen? Bekijk hier meer complete jongenskamers online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *