Babykleding haken? Gebruik deze handige haaksjablonen!

Vind jij het leuk om te haken en wil je hiermee graag aan de slag voor jouw kindje? Of als cadeautje om weg te geven aan een andere baby? Er is een fantastisch boek op de markt, vol met handige haaksjablonen voor kleding, speelgoed en decoratiestukken voor baby’s, namelijk Ponnekeblom Haak 2. Het boek telt 144 pagina’s en meer dan dertig verschillende modellen die je op laagdrempelig wijze na kan maken. Het is een fijn boek voor beginners, omdat de uitleg zo duidelijk is. Maar natuurlijk kan de ervaren haakster hier ook uitstekend mee uit voeten!

Ponneke Blom Haakt 2 is verschenen na het eerste succesvolle deel. Hierin vond je ook dertig sjablonen voor groot en klein, varierend van mutsen en sjaals tot truien, jurken en nog veel meer. In het tweede deel gaat schrifster Els Van Hemelryck dieper in op de spullen die je voor baby’s kan maken. Zo kan je babykleding haken, maar ook leuke tasjes, haarspeldjes en lampenkappen voor in de kinderkamer maken! Juist deze variatie is erg leuk om te zien en met een prijs van €25,98 vind ik de kwaliteit die je ervoor krijgt dan ook meer dan waardig. Een prachtige aanwinst voor in je boekenkast.

Bestel Ponnekeblom Haakt 2 vol handige babykleding haaksjablonen voor €25,98 online!

babykleding haken

Zelf op eenvoudige wijze babykleding haken

Ben jij een beginner op haakgebied? Geen zorgen, op Bol.com vind je tal vak boeken met hierin de basisstappen uitgelegd. Wanneer je dit onder de knie hebt is het leuk om een grotere uitdaging te zoeken, zoals het haken van een knuffeltje. Ook hiervan vind je in bovenstaand boek genoeg sjablonen met uitleg. De duidelijke tekst en afbeeldingen zorgen ervoor dat zowel beginner als gevorderde haakster hiermee aan de slag kan. Het is dus helemaal niet moeilijk om zelf leuke kleertjes te maken voor de allerkleinsten! Voor je het weet haak je een complete garderobe bij elkaar.

Leuke babykleding suggesties

Wat ik zelf altijd het leukst vind om te haken zijn slofjes en mutsjes. Niet alleen zijn ze leuk voor je eigen kindje, het is ook een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een baby shower! Hoe leuk is babykleding haken en vervolgens weggeven aan iemand die in verwachting of net bevallen is? Geheid dat er een grote glimlach op het gezicht verschijnt. En het is natuurlijk ook fantastisch om zo’n mooi geschenk waar zoveel liefde en aandacht in is gestoken te mogen ontvangen! Alleen al daarom is een boek als dat van Ponnekeblom Haakt een grote aanrader, want hiermee kan je zoveel verschillende kanten op!

Babykleding haken is makkelijk met de haakpatronen van Ponnekeblom Haakt 2. Bestel online!

babykleding haken

Andere haakboeken kopen

Wil jij jouw haakboekencollectie graag nog meer uitbreiden, snuffel dan eens rond in het uitgebreide aanbod van Bol.com. Je vind hier zowel boeken om dingen voor baby’s te haken zoals slofjes of mutsjes, maar ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. En wanneer jij nog een cadeaubon in de la hebt liggen kan je deze natuurlijk ook online inwisselen en jezelf een mooi haakboek cadeau doen. Ideaal om veel avondjes op de bank met jouw nieuwste creatie bezig te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *