Babykleertjes haken? Bekijk tientallen haaksjablonen online!

Vind jij het leuk om met een haaknaald te mooiste creaties in elkaar te zetten en zou je dit graag ook doen voor de allerkleinsten? Er is een heel leuk boek op de markt die ik je dan graag zou adviseren: Ponnekeblom haakt 2. Na het eerdere succesvolle deel 1 is er een nieuw deel op de markt gekomen, alleen gericht op baby’s. Zo vind je er naast kleertjes ook speelgoed, tapijtjes, lampenkappen, knuffels en nog veel meer. Met meer dan dertig soorten sjablonen kan je met dit boek voor een lange periode uit de voeten. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen die haakfanaat (en in verwachting?) is!

De mooiste babykleertjes haken, ik vind het fantastisch. Ik heb al veel haakboeken onder mijn neus gehad maar dit tweede boek van Els Van Hemelryck steekt er toch wel met kop en schouders boven uit. Niet alleen is de vormgeving alleen al aantrekkelijk, ook de teksten, afbeeldingen en uitleg is heel duidelijk. Hierdoor is dit haakboek ook zeer geschikt voor mensen die nog in de beginfase zitten, want moeilijk is het zeker niet. Je kan het boek voor €25,98 bij Bol.com bestellen. Ik durf te wedden dat je hier veel avondjes op de bank veel plezier aan zult beleven.

Bestel hier Ponnekeblom haakt 2 met meer dan 30 baby kleding sjablonen online!

babykleertjes haken

Babykleertjes haken in alle soorten en maten

Het boek staat vol met ideeën over hoe je zelf babykleertjes kan maken. Zo kan je mutsjes, slofjes, truitjes en andere kledingstukken maken die allemaal heel makkelijk zijn voor de ervaren haakster. Maar nogmaals, door de duidelijke uitleg zullen ook beginnelingen hiermee uit de voeten kunnen. Het 144 pagina’s tellende boek biedt ook patronen om knuffeltjes, speelgoed of decoratiestukken als tapijtjes te haken. Het is dus ook leuk voor de afwisseling, want reken maar dat de kleintjes blij worden van een zelfgemaakte knuffel in bed!

Hoe verschil deel 2 van deel 1 en 3?

Er zijn meerdere delen uitgekomen van Ponnekeblom haakt. Deel 1 was vrij algemeen en bevatte allerlei sjablonen voor kledingstukken als mutsen, sjaals, truien, jurken, ook voor kinderen. In deel 3 gaat de schrijfster in op de jacquard haakmethode, waarmee je sjaals en accessoires kan maken voor groot en klein. Ben je echt op zoek naar een boek waarmee je babykleertjes haken kan, dan raad ik echt deel 2 aan. Het is het meest complete boek wat je maar kan bedenken op het gebied van haakmodellen voor baby’s en kleine kinderen. Een mooie aanwinst in je boekencollectie.

Babykleertjes haken is makkelijk met het boek Ponnekeblom haakt. Bestel ‘m hier voor €25,98 online!

babykleertjes haken

Kaakboeken kopen bij Bol.com

Er zijn nog veel meer haakboeken te koop bij Bol.com. Met uiteenlopende onderwerpen, zoals het maken van babyschoentjes of speelgoed. Maar natuurlijk zijn er ook zat van artikelen tussen die voor volwassenen geschikt zijn. Haakwerkjes zijn tenslotte van alle tijden en voor groot en klein. Bekijk gerust eens het hele boekenassortiment om een compleet beeld te krijgen. Heb jij nog een cadeaubon liggen in de la? Besteed die dan bij Bol en doe jezelf een mooi haakboek cadeau! Je zal er geheid, net als ik,  heel veel plezier aan beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *