Buggy kopen? Kies de bestverkochte Buggy van Bol.com!

Ben jij op zoek naar een goede buggy? Er zijn tal van kinderwagens en babybuggy’s op de markt, maar veel mensen weten niet echt waar ze rekening mee moeten houden met de aanschaf ervan. In dit artikel gaan we de belangrijkste tips opsommen en geven we een suggestie naar wat volgens ons een uitstekende optie voor een kinderbuggy is. Wanneer we op Bol.com zoeken naar buggy’s, zien we dat de Hauck – Speed Plus S wagen de bestverkochte buggy is. Ook de klantenreviews zijn bij dit product erg positief. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is er de belangrijkste reden: de wagen kan zowel in lig- en zitstand gezet worden. Voor pasgeboren kindjes wordt geadviseerd om ze helemaal plat in een kinderwagen te leggen. Dit komt omdat de ruggenwervel bij de geboorte nog niet compleet volgroeid is.

Dus wil jij een goede buggy kopen? Dan is die van het merk Hauck onze grote aanrader. Niet voor niets is dit de bestseller van Bol! Met deze wagen wordt een scheve vergroeiing volkomen. Na een periode van zeven maanden kan de overstap naar een babybuggy in de zitstand gemaakt worden. Nu heeft het kindje ook een betere leeftijd om alle nieuwe indrukken op te doen.

De Hauck – Speed Plus S kinderbuggy is de best verkochte wagen van Bol.com. Doordat hij eenvoudig in lig- en zitstand kan worden gezet is hij geschikt voor alle leeftijden. Prijs: €69,99.

buggy kopen

Waarom is de Hauck wandelwagen zo populair?

Dat de Hauck wandelwagen de bestverkochte kinderwagen van Bol is vertelde we al eerder. Er zijn diverse redenen voor. Wanneer we kijken in de reviews zien we dat het comfort van het rijden vaak genoemd wordt. En dit is ook zeker enorm belangrijk, net als het veiligheid van het kindje. En die is met deze kinderbuggy dik in orde, mede dankzij de dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel. Voor bezoek aan vrienden en familie is dit product ook uiterst handig, er is namelijk volop plek voor een drinkbeker en zelfs boodschappen! Hieronder sommen we alle eigenschappen nog eens op:

  • de baby zit altijd veilig dankzij de voorbeugel en de 5-punts gordel
  • de zitting kan eenvoudig in de ligstand gezet worden
  • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
  • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
  • de verstelbare voetensteun kan in diverse standen worden gezet
  • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
  • schokken wordt geabsorbeerd door de vering
  • in de handige bekerhouder kan je een drinkbeker kwijt
  • in de bagagemand kan je boodschappen kwijt
  • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Wat ons betreft is de allerbelangrijkste reden dat de buggy in ligstand gezet kan worden. Zo heeft de rug van het kindje de kans om volledig te volgroeien totdat de periode van zeven maanden voorbij zijn. Nu kan de stand gerust zittend plaatsvinden en kan het kind nieuwe indrukken opdoen, iets waar deze leeftijd ook veel meer geschikt voor is.

Een goede buggy kopen? Kies voor Bol.com’s bestseller, de Hauck – Speed Plus S kinderwagen!

buggy kopen

Nog meer voordelige babyproducten

Voor babyproducten in alle soorten en maten zit je bij Bol helemaal goed. Natuurlijk zijn er de kinder Dvd’s en Cd’s, maar ook voor praktische zaken als luiers, rompers, spenen of flesjes kan je hier prima terecht. Heel scheelt weer een bezoek aan de drogisterij en de verzendkosten zijn minimaal. Zoek jij nog leuke kraamcadeautjes? Dan zijn er hier ook volop opties, zoals leuke namenboekjes of boekjes met baby haakpatronen. Kortom, neem gerust eens een kijkje in het uitgebreide assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *