Geplaatst op

Buikglijden zeil kopen?

Zoek jij een waterglijmat voor in de tuin? Bij Bol.com kan je een buikglijden zeil kopen die je op de tuinslang kan aansluiten. Hiermee kan je op je buik over het zeil glijden terwijl het nat is. Dit staat garant voor urenlang speelplezier! Een buikglijmat is razend populair. Steeds meer mensen bestellen er een voor in de tuin. Je legt hem eenvoudig op het gras en sluit hem aan een wateraansluiting aan. Na het glijden kan je hem weer eenvoudig opbergen. Bij Bol zijn er diverse matten van verschillende merken verkrijgbaar. Een van de best beoordeelde matten is de Dunlop Waterslide, die 4.5 sterren aan klantenreviews heeft. De afmeting van deze mat is 488x71cm, dus kinderen kunnen er lekker op glijden en tegelijkertijd afkoelen tijdens warme zomerdagen!

Het best beoordeelde buikglijden zeil van Bol is de Dunlop Waterslide. Bestel ‘m voor €42 online!

Waarom een zeil voor buikschuiven in de tuin?

Een waterglijmat is een leuke manier van spelen. Wat is er nou leuker dan een snelheidswedstrijdje glijden met vrienden? Je glijdt op de buik van begin over het water naar het eind. Door de aangesloten tuinslang wordt er door de sproeigaten water gespoten, wat zorgt voor een leuk waterval effect. Daarnaast houdt het de baan glad. Een leuke manier voor wat uurtjes watervertier in eigen tuin! Daarnaast is een waterzeil als dit eenvoudig op te bergen en schoon te houden, dus je kan er voor een lange periode een hoop plezier aan beleven, zowel de kleine als grote kinderen. Wat is er nou leuker dan waterspelletjes doen in de zon?

Een waterpark in eigen tuin

Om kinderen van de zomer te laten genieten zonder al te veel geld uit te geven aan bezoekjes aan waterparken of zwembaden is het een aanrader om wat leuke en originele waterpret artikelen in de tuin te plaatsen. Bij Bol.com vind je naast buikglijden zeil ook waterglijbanen, opzet zwembaden en waterspeelgoed, zoals waterpistolen of waterballonnen. Kinderen zullen zich ongetwijfeld urenlang vermaken met het aanschaffen van zulke zomerse buiten speelgoedartikelen. Bekijk gerust eens het complete assortiment van Bol.com voor een complete impressie!