Geplaatst op

Baby valt niet in slaap? Gebruik deze tips!

Herken jij het probleem dat de baby niet in slaap valt? Vechten tegen de slaap? Je doet alles wat je kan om je kindje rustig te krijgen en de slaap te laten vatten, maar op een of andere manier wil het maar niet lukken en blijft de onrust heersen. Misschien gaat de baby wel huilen. Dit kan vervelend zijn wanneer het urenlang aanhoudt. Er is een manier om je kindje sneller in slaap te laten vallen, namelijk met de Chicco Goedenacht Projector. De baby valt niet in slaap? Deze nachtlamp is speciaal ontwikkeld om kleine kindjes in slaap te laten dommelen doormiddel van magische sterren geprojecteerd op het plafond met rustgevende muziek. Maar ouders pas op, deze hooggewaardeerde projector doen jullie ook ontspannen! Hij is voor €24,95 te bestellen bij Bol.com.

Verder lezen Baby valt niet in slaap? Gebruik deze tips!
Geplaatst op

Baby in slaap krijgen? Gebruik de Chicco Goedenacht Projector!

Veel kersverse ouders zullen het volgende probleem herkennen: het is bedtijd maar de baby blijft onrustig en valt niet in slaap. Wat doe je dan? Moet je de baby troosten als het begint te huilen? En wat als er geen einde aan lijkt te komen terwijl de klok doortikt? Er is een eenvoudige manier voor de baby in slaap krijgen, namelijk met het gebruiken van de Chicco Goedenacht Projector! Dit razend populaire product is een uitstekend hulpmiddel wat een wereld van verschil zal betekenen. In dit artikel leg ik uit wat je kan verwachten van deze magische lamp.

Verder lezen Baby in slaap krijgen? Gebruik de Chicco Goedenacht Projector!
Geplaatst op Geef een reactie

Goedkope baby winterjassen kopen? Bekijk deze budgettoppers!

Leuke baby winterjassen, ze zijn er volop maar vaak hangt er ook een flink prijskaartje aan. Wij hebben gekeken naar de meest populaire en betaalbare baby jassen voor komend herfst/winter seizoen op Bol.com en deze hebben we voor jou bekeken. Op deze pagina kan je alvast een overzicht zien van de meest populaire goedkope baby winterjassen van dit moment, waaronder die van merken als Zeeman. Je hoeft tegenwoordig geen fortuin meer uit te geven aan een hoog kwalitatieve baby jas voor de winter, er zijn genoeg andere mogelijkheden! Kijk maar eens mee.

Verder lezen Goedkope baby winterjassen kopen? Bekijk deze budgettoppers!

Geplaatst op Geef een reactie

Lego voor peuter kopen? Dit is de Lego bestsellers top 5!

Ben jij op zoek naar Lego voor peuter of kleuter? Wij hebben uitgezocht wat de top 5 aan bestellers is op Nederland’s grootste aanbieder van baby- en kinderspeelgoed: Bol.com. In dit artikel gaan we ze allemaal uiteenzetten en toelichten. Lego Duplo, het blijft een begrip binnen de speelgoedbranche. Wie kent niet de tijden van vroeger waarmee urenlang gespeeld werd met Legoblokken of Duplo figuren? Of het nou gaat om complete kastelen bouwen of alleen hoofden van Legopoppetjes verwisselen, spelen met Lego betekent urenlang zoet zijn. En nog steeds zijn er volop vernieuwde producten op de markt! We gaan hier kijken welk speelgoed het meest populair is onder kopers. We doen dit aan de hand van de bestseller lijst op Bol met de meest positieve klantenreviews. En daar rolden deze top vijf producten uit! Kijk je mee? Verder lezen Lego voor peuter kopen? Dit is de Lego bestsellers top 5!

Geplaatst op Geef een reactie

Baby voeden? Gebruik het handige voedingskussen!

baby voeden

Wil jij graag wat meer ondersteuning tijdens het voeden van de baby? Vaak kan het zwaar zijn voor de armspieren, rug, schouders of nek om zelf het kindje en de fles vast te houden, of om het aan de borst te voeden. Een speciaal kussen kan hier enorm veel steun aan bieden. Een voedingskussen (ook wel bekend als een zwangerschapskussen) is hier ideaal voor om te gebruiken. Door het handige model steun je eenvoudig met je ellenbogen op het kussen, wat veel lichamelijk klachten kan verlichten. Bovendien is de houding nu veel beter en zit je vele malen prettiger! Verder lezen Baby voeden? Gebruik het handige voedingskussen!