Geplaatst op Geef een reactie

Babykleding haken? Gebruik deze handige haaksjablonen!

babykleding haken

Vind jij het leuk om te haken en wil je hiermee graag aan de slag voor jouw kindje? Of als cadeautje om weg te geven aan een andere baby? Er is een fantastisch boek op de markt, vol met handige haaksjablonen voor kleding, speelgoed en decoratiestukken voor baby’s, namelijk Ponnekeblom Haak 2. Het boek telt 144 pagina’s en meer dan dertig verschillende modellen die je op laagdrempelig wijze na kan maken. Het is een fijn boek voor beginners, omdat de uitleg zo duidelijk is. Maar natuurlijk kan de ervaren haakster hier ook uitstekend mee uit voeten!

Ponneke Blom Haakt 2 is verschenen na het eerste succesvolle deel. Hierin vond je ook dertig sjablonen voor groot en klein, varierend van mutsen en sjaals tot truien, jurken en nog veel meer. In het tweede deel gaat schrifster Els Van Hemelryck dieper in op de spullen die je voor baby’s kan maken. Zo kan je babykleding haken, maar ook leuke tasjes, haarspeldjes en lampenkappen voor in de kinderkamer maken! Juist deze variatie is erg leuk om te zien en met een prijs van €25,98 vind ik de kwaliteit die je ervoor krijgt dan ook meer dan waardig. Een prachtige aanwinst voor in je boekenkast.

Bestel Ponnekeblom Haakt 2 vol handige babykleding haaksjablonen voor €25,98 online!

babykleding haken

Zelf op eenvoudige wijze babykleding haken

Ben jij een beginner op haakgebied? Geen zorgen, op Bol.com vind je tal vak boeken met hierin de basisstappen uitgelegd. Wanneer je dit onder de knie hebt is het leuk om een grotere uitdaging te zoeken, zoals het haken van een knuffeltje. Ook hiervan vind je in bovenstaand boek genoeg sjablonen met uitleg. De duidelijke tekst en afbeeldingen zorgen ervoor dat zowel beginner als gevorderde haakster hiermee aan de slag kan. Het is dus helemaal niet moeilijk om zelf leuke kleertjes te maken voor de allerkleinsten! Voor je het weet haak je een complete garderobe bij elkaar.

Leuke babykleding suggesties

Wat ik zelf altijd het leukst vind om te haken zijn slofjes en mutsjes. Niet alleen zijn ze leuk voor je eigen kindje, het is ook een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een baby shower! Hoe leuk is babykleding haken en vervolgens weggeven aan iemand die in verwachting of net bevallen is? Geheid dat er een grote glimlach op het gezicht verschijnt. En het is natuurlijk ook fantastisch om zo’n mooi geschenk waar zoveel liefde en aandacht in is gestoken te mogen ontvangen! Alleen al daarom is een boek als dat van Ponnekeblom Haakt een grote aanrader, want hiermee kan je zoveel verschillende kanten op!

Babykleding haken is makkelijk met de haakpatronen van Ponnekeblom Haakt 2. Bestel online!

babykleding haken

Andere haakboeken kopen

Wil jij jouw haakboekencollectie graag nog meer uitbreiden, snuffel dan eens rond in het uitgebreide aanbod van Bol.com. Je vind hier zowel boeken om dingen voor baby’s te haken zoals slofjes of mutsjes, maar ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. En wanneer jij nog een cadeaubon in de la hebt liggen kan je deze natuurlijk ook online inwisselen en jezelf een mooi haakboek cadeau doen. Ideaal om veel avondjes op de bank met jouw nieuwste creatie bezig te zijn!

Geplaatst op Geef een reactie

Babydeken haken? Bekijk meer dan 30 online sjablonen!

babydeken haken

Haken, nog steeds is het een erg bekend fenomeen waarin veel mensen de nodige ontspanning vinden. Zelf ben ik heel graag bezig met mijn haaknaald en ik heb dan ok al vele dingen gemaakt, variërend van kleding tot knuffels en decoratiestukken als tapijtjes. Ook heb ik veel haakboeken in de kast staan en ik wil je graag een tip geven over eentje die er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit steekt: Ponnekeblom Haakt 2. Dit boek is het tweede deel van de reeks en richt zich volledig op baby’s en kleine kinderen. Ideaal wanneer je hier een goed haakboek voor zoekt!

Wil jij graag zelf een babydeken haken? Ook dit vind je terug in het uitgebreide haakboek. Het telt 144 pagina’s en 30 modellen voor onder andere dekentjes, mutsjes, tuitjes maar ook speelgoed en knuffeltjes. De vormgeving is werkelijk fantastisch en door de duidelijke uitleg, de heldere teksten en afbeeldingen, is het ook voor minder gevorderde haaksters zeer geschikt. Ik heb zelf al menig model uit dit boek gemaakt en elke keer worden ze weer dankbaar ontvangen! Dit komt omdat alles erg professioneel en luxe oogt, alsof je het zo gekocht heb ik de winkel.

Bestel hier Ponnekeblom Haakt 2 met 30 baby sjablonen voor €25,98 online!

babydeken haken

Een babydeken haken is makkelijk!

Ben jij nog niet zo ervaren met het haakproces en denk jij dat het haken van dekentjes, kleertjes of knuffels een lastige opgave is? Niks is minder waar. Niet alleen staan in dit boek de instructies zeer duidelijk vermeld, ook zijn er eventueel haakboeken bij Bol.com verkrijgbaar waar je de basis mee kan leren. Met een goede basis is het haken van een deken helemaal niet moeilijk! Eigenlijk zijn alle sjablonen uit de boeken van schrijfster Els Van Hemelryck zeer eenvoudig, al zie je dat er niet aan af. Dat maakt het nou juist zo leuk om ermee aan de slag te gaan.

Andere delen van Ponnekeblom Haakt

Dit is tweede deel uit de reeks, maar er is al eerder een deel 1 verschenen en er bestaat ook een deel 2. Bij het eerste deel gaat het voornamelijk om algemene haakpatronen, varierend van mutsen tot sjaals, kleding, et cetera. Deel twee staat zoals beschreven helemaal in het teken van spullen voor baby’s en kleine kinderen. Het derde deel gaat over de Jacquard techniek, waarmee je de mooiste sjaals en accessoires zelf kan maken. Zoek jij echt iets waarmee je aan de slag kan voor de allerkleinsten, dan raad ik natuurlijk het tweede deel van harte aan.

Een babydeken haken is simpel met de sjablonen uit Ponnekeblom Haakt 2. Bestel online!

babydeken haken

Andere verkrijgbare haakboeken

Er zijn tal van haakboeken te koop, ook bij Bol.com. Je vindt hier bijvoorbeeld ook boeken toegespitst op het haken van babyslofjes of babymutsjes. Maar er zijn natuurlijk ook zat artikelen te koop met sjablonen voor volwassenen. In sommige gevallen kan je er ook voor kiezen om een E-book versie aan te schaffen. Over het algemeen kost dit iets minder en alles staat dan direct op je harde schijf. Ook fijn wanneer je zelf de patronen keer op keer kan uitprinten en opnieuw gebruiken!

Geplaatst op Geef een reactie

Babykleertjes haken? Bekijk tientallen haaksjablonen online!

babykleertjes haken

Vind jij het leuk om met een haaknaald te mooiste creaties in elkaar te zetten en zou je dit graag ook doen voor de allerkleinsten? Er is een heel leuk boek op de markt die ik je dan graag zou adviseren: Ponnekeblom haakt 2. Na het eerdere succesvolle deel 1 is er een nieuw deel op de markt gekomen, alleen gericht op baby’s. Zo vind je er naast kleertjes ook speelgoed, tapijtjes, lampenkappen, knuffels en nog veel meer. Met meer dan dertig soorten sjablonen kan je met dit boek voor een lange periode uit de voeten. Ook leuk om aan iemand cadeau te doen die haakfanaat (en in verwachting?) is!

De mooiste babykleertjes haken, ik vind het fantastisch. Ik heb al veel haakboeken onder mijn neus gehad maar dit tweede boek van Els Van Hemelryck steekt er toch wel met kop en schouders boven uit. Niet alleen is de vormgeving alleen al aantrekkelijk, ook de teksten, afbeeldingen en uitleg is heel duidelijk. Hierdoor is dit haakboek ook zeer geschikt voor mensen die nog in de beginfase zitten, want moeilijk is het zeker niet. Je kan het boek voor €25,98 bij Bol.com bestellen. Ik durf te wedden dat je hier veel avondjes op de bank veel plezier aan zult beleven.

Bestel hier Ponnekeblom haakt 2 met meer dan 30 baby kleding sjablonen online!

babykleertjes haken

Babykleertjes haken in alle soorten en maten

Het boek staat vol met ideeën over hoe je zelf babykleertjes kan maken. Zo kan je mutsjes, slofjes, truitjes en andere kledingstukken maken die allemaal heel makkelijk zijn voor de ervaren haakster. Maar nogmaals, door de duidelijke uitleg zullen ook beginnelingen hiermee uit de voeten kunnen. Het 144 pagina’s tellende boek biedt ook patronen om knuffeltjes, speelgoed of decoratiestukken als tapijtjes te haken. Het is dus ook leuk voor de afwisseling, want reken maar dat de kleintjes blij worden van een zelfgemaakte knuffel in bed!

Hoe verschil deel 2 van deel 1 en 3?

Er zijn meerdere delen uitgekomen van Ponnekeblom haakt. Deel 1 was vrij algemeen en bevatte allerlei sjablonen voor kledingstukken als mutsen, sjaals, truien, jurken, ook voor kinderen. In deel 3 gaat de schrijfster in op de jacquard haakmethode, waarmee je sjaals en accessoires kan maken voor groot en klein. Ben je echt op zoek naar een boek waarmee je babykleertjes haken kan, dan raad ik echt deel 2 aan. Het is het meest complete boek wat je maar kan bedenken op het gebied van haakmodellen voor baby’s en kleine kinderen. Een mooie aanwinst in je boekencollectie.

Babykleertjes haken is makkelijk met het boek Ponnekeblom haakt. Bestel ‘m hier voor €25,98 online!

babykleertjes haken

Kaakboeken kopen bij Bol.com

Er zijn nog veel meer haakboeken te koop bij Bol.com. Met uiteenlopende onderwerpen, zoals het maken van babyschoentjes of speelgoed. Maar natuurlijk zijn er ook zat van artikelen tussen die voor volwassenen geschikt zijn. Haakwerkjes zijn tenslotte van alle tijden en voor groot en klein. Bekijk gerust eens het hele boekenassortiment om een compleet beeld te krijgen. Heb jij nog een cadeaubon liggen in de la? Besteed die dan bij Bol en doe jezelf een mooi haakboek cadeau! Je zal er geheid, net als ik,  heel veel plezier aan beleven.

Geplaatst op Geef een reactie

Baby poncho haken? Bekijk meer dan 30 sjablonen online!

baby poncho haken

Vind jij haken leuk en zou je graag zelf voor de allerkleinsten aan de gang gaan? Dan heb ik een leuke tip voor je. In het boek ‘Ponnekeblom haakt’ vind je namelijk ontzettend veel ideeën om zelf mutsen, sjaals, jurkjes, tasjes of haarspeldjes te maken. Een mooie toevoeging aan je boekencollectie wanneer je op zoek bent naar duidelijke teksten en illustraties, zodat je zelf aan de slag kunt. Het haakboek kost €19,99, maar je kan ook een E-book bestellen voor €15,99. Van deze succesvolle reeks zijn ook nog een deel 2 en 3 verschenen met nóg meer ideeën om inspiratie op te doen.

Hoe leuk is het om met een haaknaald voor jouw kind een eigen garderobe in elkaar te zetten, bestaande uit truitjes, vestjes, broekjes, jurkjes? Of wil je graag een mooie baby poncho haken? Het is natuurlijk ook fantastisch om zoiets cadeau te doen voor een baby shower! In het boek van Els Van Hemelryck vind je meer dan 30 sjablonen met duidelijke uitleg. Hierdoor kan zelfs iemand die minimaal bekend is met het haakfenomeen aan de slag. Het boek is prachtig vormgegeven en telt 144 pagina’s. Het leukste is dat alles wat er in staat ook echt draagbaar is. Het belandt na afloop dus niet ergens onder in een kast maar zal met plezier gedragen worden door de kids!

Bekijk hier het boek Ponnekeblom haakt met meer dan 30 modellen online!

baby poncho haken

Is een baby poncho haken moeilijk?

Iedereen kan leren hoe je met een haaknaald een mooi kunstwerk in elkaar kan zetten. En dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, al ziet her misschien wel zo uit. Ben jij een beginneling? Er zijn bij Bol ook allerlei boeken verkrijgbaar waarmee je de eerste basisstappen op simpele wijze onder de knie krijgt. Ben jij al meer ervaren? Dan kan je op zoek gaan naar sjablonen voor mooie poncho’s. Zo bevat het hierboven genoemde boek ook dit soort patronen, net als van tasjes, mutsjes of sjaals. Door de duidelijke instructies zal jij ze zelf na kunnen maken op een makkelijke manier. Wil je nog meer patronen? Dan kan je ook deel 2 of 3 bestellen!

Ook als E-book verkrijgbaar!

Wil jij liever niet een haakboek in de kast hebben staan, maar zou je graag de patronen op je computer willen? Dan kan je kiezen voor de E-book variant. Deze kost €15,99 en daarmee komen alle bladzijden met een klik op de knop op je harde schijf te staan. Ideaal wanneer je snel wilt bladeren door alle patronen en ze eventueel wilt printen. Zo kan je steeds weer opnieuw plezier beleven aan alle prachtige creaties die erin staan! Niet voor niets worden de haakboeken van Ponnekeblom hoog gewaardeerd door de klanten en zijn er meerdere delen van verkrijgbaar.

Een baby poncho haken is eenvoudig met het boek Ponnekeblom haakt. Bestel online!

baby poncho haken

Ook voor babymutsjes of slofjes

Wil jij graag andere kledingstukken in elkaar haken zoals babyslofjes of babymutsjes? Ook daar zijn diverse boeken van verkrijgbaar met talloze makkelijke ideeën. Het is zo bijzonder om iemand een zelfgemaakt baby kledingstuk cadeau te doen, voor de baby shower bijvoorbeeld. Maar natuurlijk is het misschien nog leuker om voor je eigen kind aan de gang te gaan! Met het grote boekenaanbod van Bol.com ga je dan ook zeker een goed exemplaar vinden.

Geplaatst op Geef een reactie

Baby haakpatronen nodig? Bekijk patronen voor babyspullen!

baby haakpatronen

Wil jij graag zelf baby spullen haken? Zoals kleertjes, knuffels of geboortecadeautjes? Er zijn tal van mogelijkheden om zelf mooie spulletjes voor de kleine te haken. Of het nou voor jezelf is of als cadeautje voor iemand anders die een kindje verwacht, een zelfgemaakt babyproduct heeft altijd iets extra bijzonders. Wat bijvoorbeeld razend populair is, is het haken van babymutsjes of babyslofjes! Maar ook kleine knuffeldiertjes zijn in een handomdraai te haken in je favoriete kleuren. Ben jij benieuwd wat er zoal op de markt verkrijgbaar is aan haakpatronen? Dan kunnen wij je vast verklappen dat de keuze groot is!

Op Bol.com zijn tal van boeken te bestellen met de mooiste haakpatronen voor baby’s, kinderen, knuffels of kleertjes. Hieronder zie je enkele voorbeelden van dit soort boeken. Je vind er allerlei tutorials waarmee je zelf aan de slag kunt. Ideaal wanneer je net als ik houd van haken en op zoek bent naar mooie nieuwe patronen! Zelf ben ik vooral fan van het ‘Babyslofjes haken en breinen’ boek, want het haken van babysloffen is de laatste tijd een van mijn hobby’s geworden. Ik maak ze ook vaak als kraamcadeautje en ze worden elke keer weer enorm gewaardeerd!

Bestel op Bol.com boeken met baby haakpatronen in alle soorten en maten online!

Top 3 baby haakpatronen boeken

Ik heb zelf een top 3 gemaakt met patronenboeken voor baby’s. Ze variëren erg, maar misschien is dat juist leuk omdat je dan kan kiezen wat het beste bij jou past. Misschien haak jij graag een kraamcadeautje of liever een poppetje? Met een boek uit onderstaande top drie ga je zeker een heel eind komen. Ben jij nog niet bekend met het haakproces maar zou je dit graag willen leren? Geen zorgen, op Bol.com zijn er tal van basisboeken waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit kan leren.

1. Babyslofjes haken en breien 

baby haakpatronen Dit is verreweg mijn meest favoriete boek van Bol.com! Je leert er sloffen voor de kleintjes haken op allerlei verschillende manieren. Ook worden er diverse accessoires aan toegevoegd zoals bloemetjes of knoopjes. Hierdoor kan je op simpele wijze je eigen meesterwerk creëren!

Voor de beginnende haker kan dit boek misschien wat lastig zijn, maar wanneer je gevorderd bent kan ik het zeker van harte aanbevelen!

Prijs: €4,95

Bestel hier Babyslofjes haken en breien online!

 

 

 

2. Geboortecadeautjes

baby haakpatronenIn dit boekje vind je tal van mogelijkheden om zelf originele kraamcadeautjes te haken of breien. Het is dus echt een boek voor de creatievelingen onder ons die het leuk vinden om hier uitgebreid mee bezig te gaan (zoals ik).

Een tutteldoekje, een speenkoord of baby dekentje, je vind het allemaal terug in dit schattige patronenboek!

Prijs: €14,95

Bestel hier het Geboortecadeautjes boek online!

 

 

3. Woezel en Pip Haakpakket 

baby haakpatronenOp nummer 3 staat een haakpakket waarmee je een superschattig babymutsje kan maken! Er is een versie te koop voor een Woezel muts en een versie met die van Pip, het is maar net welke je zelf prefereert. Beide zijn te koop voor €9,95 en het pakketje wordt compleet met haaknaald, wol en instructies geleverd.

Dit is ook een fantastisch artikel voor een Woezel en Pip fan!

Prijs: €9,95

Bestel hier het Woezel en Pip Haakpakket online!

Andere baby haakpatronen boekjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer baby haakpatronen boekjes online te vinden op Bol.com! Je kan rustig het hele assortiment uitpluizen om zo het perfecte boek te vinden. Er zijn zelfs mogelijkheden om via e-books aan patronen te komen! Hert is maar net wat je zelf het prettigst vind om mee te werken. Al met al ben ik erg enthousiast over de leuke dingen die te vinden zijn bij Bol.com en waarmee je zelf aan de slag kan. Niet alleen is het voor een mooi doel, het haken werkt ook nog eens heerlijk ontspannend! Succes!