Geplaatst op Geef een reactie

Buggy kopen? Kies de bestverkochte Buggy van Bol.com!

buggy kopen

Ben jij op zoek naar een goede buggy? Er zijn tal van kinderwagens en babybuggy’s op de markt, maar veel mensen weten niet echt waar ze rekening mee moeten houden met de aanschaf ervan. In dit artikel gaan we de belangrijkste tips opsommen en geven we een suggestie naar wat volgens ons een uitstekende optie voor een kinderbuggy is. Wanneer we op Bol.com zoeken naar buggy’s, zien we dat de Hauck – Speed Plus S wagen de bestverkochte buggy is. Ook de klantenreviews zijn bij dit product erg positief. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste is er de belangrijkste reden: de wagen kan zowel in lig- en zitstand gezet worden. Voor pasgeboren kindjes wordt geadviseerd om ze helemaal plat in een kinderwagen te leggen. Dit komt omdat de ruggenwervel bij de geboorte nog niet compleet volgroeid is.

Dus wil jij een goede buggy kopen? Dan is die van het merk Hauck onze grote aanrader. Niet voor niets is dit de bestseller van Bol! Met deze wagen wordt een scheve vergroeiing volkomen. Na een periode van zeven maanden kan de overstap naar een babybuggy in de zitstand gemaakt worden. Nu heeft het kindje ook een betere leeftijd om alle nieuwe indrukken op te doen.

De Hauck – Speed Plus S kinderbuggy is de best verkochte wagen van Bol.com. Doordat hij eenvoudig in lig- en zitstand kan worden gezet is hij geschikt voor alle leeftijden. Prijs: €69,99.

buggy kopen

Waarom is de Hauck wandelwagen zo populair?

Dat de Hauck wandelwagen de bestverkochte kinderwagen van Bol is vertelde we al eerder. Er zijn diverse redenen voor. Wanneer we kijken in de reviews zien we dat het comfort van het rijden vaak genoemd wordt. En dit is ook zeker enorm belangrijk, net als het veiligheid van het kindje. En die is met deze kinderbuggy dik in orde, mede dankzij de dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel. Voor bezoek aan vrienden en familie is dit product ook uiterst handig, er is namelijk volop plek voor een drinkbeker en zelfs boodschappen! Hieronder sommen we alle eigenschappen nog eens op:

 • de baby zit altijd veilig dankzij de voorbeugel en de 5-punts gordel
 • de zitting kan eenvoudig in de ligstand gezet worden
 • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
 • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
 • de verstelbare voetensteun kan in diverse standen worden gezet
 • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
 • schokken wordt geabsorbeerd door de vering
 • in de handige bekerhouder kan je een drinkbeker kwijt
 • in de bagagemand kan je boodschappen kwijt
 • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Wat ons betreft is de allerbelangrijkste reden dat de buggy in ligstand gezet kan worden. Zo heeft de rug van het kindje de kans om volledig te volgroeien totdat de periode van zeven maanden voorbij zijn. Nu kan de stand gerust zittend plaatsvinden en kan het kind nieuwe indrukken opdoen, iets waar deze leeftijd ook veel meer geschikt voor is.

Een goede buggy kopen? Kies voor Bol.com’s bestseller, de Hauck – Speed Plus S kinderwagen!

buggy kopen

Nog meer voordelige babyproducten

Voor babyproducten in alle soorten en maten zit je bij Bol helemaal goed. Natuurlijk zijn er de kinder Dvd’s en Cd’s, maar ook voor praktische zaken als luiers, rompers, spenen of flesjes kan je hier prima terecht. Heel scheelt weer een bezoek aan de drogisterij en de verzendkosten zijn minimaal. Zoek jij nog leuke kraamcadeautjes? Dan zijn er hier ook volop opties, zoals leuke namenboekjes of boekjes met baby haakpatronen. Kortom, neem gerust eens een kijkje in het uitgebreide assortiment!

Geplaatst op Geef een reactie

Wanneer baby in wandelwagen doen? Lees alle tips!

wanneer baby in wandelwagen

Een wandelwagen is ideaal om met een kleintje mee op stap te gaan. Je legt hem of haar er zo in en kan zelf rustig doorwandelen. Toch zijn er een aantal belangrijke tips omtrent de aanschaf van een goede kinderwagen. In dit artikel vertellen we je waar je zoal rekening mee kan houden wanneer je overweegt om er een aan te schaffen.

Wanneer baby’s geboren worden is de ruggenwervel nog niet compleet volgroeid. Dit proces tot volledige volgroeiing duurt ongeveer zeven maanden. Dus nu vraag je je misschien af: wanneer baby in wandelwagen doen? Dit kan in principe vanaf nul maanden. Het is dan wel van belang dat, wanneer je op zoek gaat naar een goede kinderwagen, het kindje helemaal plat kan liggen zodat de ruggenwervel kan volgroeien. Ook is het zo dat de zitstand voor deze leeftijd nog veel te vroeg is, omdat de baby dan een teveel aan nieuwe indrukken opdoet. Na ruim een half jaar kan je de overstap naar een buggy maken, zodat het kindje zittend in de kinderwagen kan. Nu is de rug volgroeid en is het kind over het algemeen toe aan alle nieuwe indrukken. Onze tip: kies een babybuggy die zowel in lig- als zitstand kan!

De Hauck – Speed Plus S kinderwagen is de best verkochte buggy van Bol.com. Doordat hij eenvoudig in lig- en zitstand kan worden gezet is hij geschikt voor elke leeftijd. Prijs: €69,99.

wanneer baby in kinderwagen

Waarom de Hauck – Speed Plus S kinderwagen

Wil jij niet twee soorten kinderwagens aanschaffen, kies dan voor de Hauck – Speed Plus S kinderbuggy. Dit is de bestverkochte babybuggy van Bol.com, omdat het zowel in de lig-als zitstand kan. Ideaal voor kinderen vanaf elke leeftijd! Daarnaast bezit dit product nog veel meer handige eigenschappen, te weten:

 • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
 • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
 • de zitting kan eenvoudig in de ligstand worden gezet
 • de verstelbare voetensteun kan in diverse standen worden gezet
 • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
 • schokken wordt door de vering geabsorbeerd
 • in de handige bekerhouder kan je een drinkbeker kwijt
 • in de bagagemand kan je boodschappen kwijt
 • de baby zit altijd veilig dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel
 • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Ook wanneer we kijken naar de reviews van klanten, zien we het comfort en de handigheid van deze kinderbuggy hoog gewaardeerd wordt. Men vindt het extra handig dat er plaats is voor een drinkbeker en boodschappen, want op deze manier kan je ook makkelijk op bezoek bij familie of vrienden. Wat bovenal goed bevalt is het feit dat de wagen zeer prettig rijdt en dat het kindje hierbij veilig zit.

Wanneer baby in wandelwagen doen? Met de Hauck – Speed Plus S buggy kan het vanaf nul maanden!

wanneer baby in kinderwagen

Alles voor de baby

Bij Bol.com kan je terecht voor werkelijk alles voor de baby. Of het nu gaat om praktische zaken als luiers of flessen, om geboortecadeautjes zoals een leuk namenboekje of om iets anders, je kan hier lekker schoppen voor de kleine. Bekijk daarom eens gerust het complete assortiment, want er zit altijd wel iets bruikbaars tussen voor een fijne prijs!

Geplaatst op Geef een reactie

Vanaf wanneer de buggy gebruiken? Lees hier alle tips!

vanaf wanneer buggy

Heb jij een kleintje thuis en vraag je je af wanneer de aanschaf van een buggy een goede optie is? In dit artikel gaan we alle tips geven omtrent handige babybuggy’s. Zo’n wandelwagen is namelijk ideaal voor onderweg: de kleine kan er gewoon lekker in zitten terwijl jij je gang gaat met wandelen. Het is niet verstandig om vanaf de eerste maand van de geboorte al een buggywagen aan te schaffen, omdat de ruggengraat dan nog moet volgroeien. Wacht daarom ongeveer tot de zevende maand met de aanschaf!

Misschien vraag jij je af: vanaf wanneer buggy aanschaffen? Over het algemeen geldt dat de zevende maand na de geboorte een mooie periode is. Het is beter voor een baby die net geboren is om een liggende houding te hebben in een kinderwagen, gezien de ruggenwervel nog niet compleet volgroeid is. Bovendien kan het voor kleine baby’s een teveel aan nieuwe indrukken zijn wanneer ze in de zitstand worden gezet. Pas na zeven maanden is een kinderbuggy daarom een goede optie, omdat het kindje nu groter is en meer nieuwe indrukken aankan. Ook is de rug inmiddels volgroeid, dus kan de zithouding geen kwaad meer. Onze tip? Bestel een buggy die zowel in lig- als zitstand kan, dan ben je in een klap klaar!

De Hauck – Speed Plus S kinderwagen is de hoogst gewaardeerde buggy van Bol.com. Doordat hij eenvoudig in ligstand kan worden gezet is hij geschikt voor elke leeftijd. Prijs: €69,99.

vanaf wanneer buggy

Waarom kiezen voor de Hauck – Speed Plus S buggy?

Het is verstandig en voordeliger wanneer je ervoor kiest om een buggy aan te schaffen die voor elke leeftijd geschikt is, omdat het in een stand kan worden gezet waarbij de baby plat ligt. Dan krijgt de rug namelijk de kans om volledig recht te volgroeien. Vaak schaffen mensen eerst een platte wandelwagen aan voor het eerste half jaar. Vaak zijn baby’s na deze periode zodanig gegroeid dat hij alweer te klein is geworden, of het kind is al toe aan een nieuwe overstap. Opnieuw een kinderbuggy aanschaffen is dan een dure optie. Met de  Hauck – Speed Plus S buggy ben je in een klap klaar omdat je hem in beide standen kan zetten. Er zitten nog meer voordelen aan deze uitvoering:

 • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
 • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
 • de zitting kan eenvoudig in de ligstand worden gezet
 • een verstelbare voetensteun in diverse standen
 • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
 • door de vering wordt schokken geabsorbeerd
 • in de handige bekerhouder kan je drankjes kwijt
 • in de bagagemand kan je boodschappen kwijt
 • dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel zit het de baby altijd veilig
 • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Wanneer we de klantenreviews bij Bol.com bekijken, dan zien we dat vooral de prettige manier van rijden met deze buggy benadrukt wordt. Ook wordt het makkelijke inklappen en de ruimte voor een drinkbeker en de boodschappen benoemd. Daarnaast wordt dit product als duurzaam, handig en comfortabel gereviewd. Voor een bezoekje naar familie of vrienden is deze wagen dus ook een hele grote aanrader. Niet voor niets is dit de bestseller van Bol.com!

Vanaf wanneer buggy kopen? Met de Hauck – Speed Plus S buggy kan het vanaf nul maanden!

vanaf wanneer buggy

Andere handige babyproducten bestellen

Bij Bol zijn natuurlijk nog veel meer handige babyproducten te koop. Zo vind je er ook leuke boeken met babynamen, baby haakpatronen of andere leuke informatie. Maar ook voor praktische zaken als voedingsbeha’s, luiers of kleding kan je hier lekker shoppen. Zo weet je zeker dat je alles voor de kleine in huis hebt! En levering is nog razendsnel ook, want meestal heb je het de volgende dag al in huis. Ideaal!

Geplaatst op Geef een reactie

Wanneer baby in buggy doen? Lees hier alle tips!

Een buggy kan veel uitkomsten bieden voor onderweg. Het kan zijn dat je kindje uit de kinderwagen is gegroeid. Of je kind is inmiddels wat ouder en vindt het leuk om nieuwe indrukken op te doen. Je zou dan over kunnen stappen op een buggy. Hoe zit het precies met de leeftijd? Vanaf wanneer mag de baby in de buggy en welke uitvoering is dan het beste?  Verder lezen Wanneer baby in buggy doen? Lees hier alle tips!