Geplaatst op Geef een reactie

Babynamen betekenis opzoeken? Bekijk 10.000 namen!

babynamen betekenis

Ben jij op zoek naar de betekenissen van voornamen? Bijvoorbeeld omdat je wilt weten wat je eigen naam betekent of omdat je een mooie babynaam wilt bedenken voor een baby? Juist dan is de achtergrond van een voornaam enorm van belang. Misschien ben je wel gericht op zoek naar een bepaalde betekenis of wil je graag een naam opdragen aan een bepaald achtergrondverhaal. Dan kan je het beste een boek erbij pakken waar je alle betekenissen stuk voor stuk kan lezen. Wij hebben een suggestie voor een namenboek waar je maar liefst tienduizend voornamen in terug vindt.

Het 10.000 Voornamen boek van auteur Son Tyberg bevat werkelijk alle soorten namen en de bijbehorende naambetekenissen. Wil jij een bepaalde babynamen betekenis opzoeken? Geheid dat je het in dit 288 pagina’s tellende boekwerk terugvindt. Je vindt er alle naamsoorten vanuit binnen-en buitenland, van vroeger tot nu. Het boek kost €19,95 en is een mooie toevoeging voor in de boekenkast, zeker wanneer je in verwachting bent en graag een mooie babynaam wilt opzoeken tijdens een relaxed avondje op de bank met je partner!

Bestel hier het 10.000 Voornamen boek voor €19,95 online!

babynamen betekenis

De betekenissen van babynamen

Ben jij benieuwd naar bepaalde achtergronden van namen? Dan is het een goed idee om een namenboek zoals deze aan te schaffen. Je vindt er werkelijk alle soorten namen, van oud Hollands tot buitenlands, van kort tot lang. Ze staan op alfabetische volgorde gerangschikt, wat het prettig maakt om te lezen en babynamen in op te zoeken. Er zijn veel boeken op de markt waarin geen uitleg staat omtrent naamsuggesties. Hier is dit wel het geval, dus dat is een groot pluspunt. Een grote inspiratiebron wanneer je wilt weten wat een voornaam betekent.

Ook leuk als kraamcadeau

Geeft iemand in jouw omgeving een babyshower? Dan is een namenboek natuurlijk een fantastische cadeautip! Of het nu voor meisjes- of jongensnamen gaat, je vindt er altijd wel een aantal inspirerende babynamen tussen. Over het algemeen worden dit soort cadeautjes altijd enorm gewaardeerd omdat het weer eens wat anders is dan een luiertaart! Bovendien is het natuurlijk leuk om je steentje bij te mogen dragen aan het uitzoeken van de perfecte kindernaam. Alleen al daarvoor is het de aanschaf van dit mooie namenboekje de moeite waard.

Babynamen betekenis opzoeken? Bestel dit handige namenboek met 10.000 namen online!

babynamen betekenis

Shoppen voor de baby

Wil jij graag wat leuke, betaalbare items shoppen voor de baby? Dan kan je heel goed terecht bij Bool.com. Hier vindt je babyproducten in werkelijk alle soorten en maten. Zoek je een mooi kraamcadeau? Dan kan je natuurlijk bijzondere baby cadeauartikelen opzoeken. Maar ook voor praktische spullen ben je hier helemaal aan het goede adres. Ideaal wanneer je niet steeds tijd hebt om zelf naar de drogist te gaan!

Geplaatst op Geef een reactie

Oud Hollandse meisjesnamen nodig? Bekijk suggesties!

oud hollandse meisjesnamen

Houd jij van ouderwetse namen als Marie, Katootje, Aagje of Leen? Het is dan leuk om in een boek te bladeren wat vol met dit soort namen staat, zodat je niet alleen inspiratie kunt opdoen, maar ook kunt lezen over de achtergrond van dit soort voornamen. Er zijn veel boeken op de markt waarin je dit soort babynamen terug kan vinden, maar vaak ontbreekt enige uitleg over de oorsprong of betekenis. Wij zijn op zoek gegaan naar een boekje waarin je dit wel allemaal terug kan vinden in een handig overzicht. En gelukkig is die er op Bol.com!

Misschien ben je zwanger en wil je leuke oud Hollandse meisjesnamen ter inspiratie opdoen? Het bedenken van de juiste babynaam is tenslotte een van de belangrijkste dingen die er zijn. Met het 10.000 Voornamen boek van Son Tyberg kan je niet alleen duizenden namen bekijken, je lees ook terug wat de oorsprong is en hoe je ze moet uitspreken, zoals met buitenlandse namen het geval is. Ideaal wanneer alle soorten namen wilt overwegen, waaronder ook ouderwetse Nederlandse namen. En natuurlijk een heel leuk cadeautje voor een babyshower!

Bestel hier het 10.000 Voornamen boek voor €19,95 online!

oud hollandse meisjesnamen

Waarom het 10.000 Voornamen boek kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom wij het 10.000 Voornamen boek aanbevelen wanneer je op zoek gaat naar specifieke naamsoorten, zoals ouderwetse namen van vroeger. Ten eerste telt dit boek 288 pagina’s, dus je hebt urenlang leesplezier met het uitzoeken van de juiste naam omdat er zoveel suggesties in staan. Daarnaast vind je er naamsuggesties van over de hele wereld met daarbij hun betekenissen vermeld. Dit is iets wat vaak in andere boeken ontbreekt en juist hetgeen wat zo belangrijk is wanneer je een goede babynaam kiest. De duizenden namen staan op alfabetische volgorde gesorteerd. Met dit boek ben je in een klap klaar!

Ook leuk als cadeau

Voor mensen die zwanger zijn is een namenboekje natuurlijk een fantastisch cadeau, bijvoorbeeld voor op de babyshower. Hiermee geef je een herinnering voor het leven cadeau, want stel dat de perfecte naam ertussen zit! Dan zijn de aanstaande ouders je natuurlijk een leven lang dankbaar. Maar niet alleen aan andere stellen is zo’n boek leuk, ook voor jezelf of als verrassing voor je partner wanneer je zojuist gehoord hebt dat jullie in verwachting zijn! Wat is er dan leuker dan om samen op de bank een avond namen te bekijken en een favorietenlijstje te maken voor de baby?

Bestel het 10.000 meisjesnamen boek met oud Hollandse meisjesnamen voor €19,95 online!

oud hollandse mesjesnamen

Andere baby producten te kopen

Voor alle soorten baby producten is Bol.com een uitkomst. Je kan er van alles bestellen, van rompers en sokjes tot wandelwagens en buggy’s. Maar natuurlijk kan je er ook shoppen voor speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal wanneer je zelf geen tijd hebt om de winkels lang te gaan! Heb jij nog een cadeaubon liggen? Dan kan je deze natuurlijk ook online inwisselen en jouw kleine iets moois cadeau doen! Of ben je misschien zwanger? Dan is een namenboek natuurlijk een prachtig presentje voor deze mooie periode!

Geplaatst op Geef een reactie

Korte meisjesnamen bedenken? Bekijk hier 10.000 namen!

korte meisjesnamen

Ben jij op zoek naar een mooie korte naam voor een baby meisje? Het bedenken van een geschikte naam is natuurlijk heel belangrijk. Misschien wil je je kindje wel vernoemen naar iemand uit de familie, maar het kan ook zijn dat je graag inspiratie op wilt doen voor hele nieuwe namen. Wij hebben dan een grote tip voor je die van goede hulp kan zijn wanneer je graag de perfecte naam wilt bedenken voor jouw kleintje: namelijk een namenboekje met daarin alle namen en hun betekenissen.

Wanneer je gaat zoeken naar een goed babynamenboek, kom je erachter dat veel exemplaren wel dat namen bevat maar niet de betekenis. Maar eigenlijk is dit natuurlijk net zo belangrijk! Wil je een mooie lange of korte meisjesnaam, een oud Hollandse naam of juist een buitenlandse? Een boek die jouw inzicht kan geven in alle denkbare meisjesnamen is het 10.000 Voornamen boek van Son Tyberg. Je vindt er werkelijk alle soorten voornamen, gesorteerd op alfabetische volgorde, met informatie en uitleg over de herkomst! Ideaal voor aanstaande ouders die graag verzekerd willen zijn van de juiste keuze van de babynaam. Ook leuk als cadeautip voor een baby shower!

Voor mooie babynamen inspiratie is het 10.000 Voornamenboek een grote aanrader. Bestel hier voor €19,95!

korte meisjesnamen

Korte meisjesnamen kiezen

Met maar liefst tienduizend voornamen is het 10.000 Voornamen boek van Son Tyberg de ideale inspiratiebron voor de perfecte voornaam voor jouw kind. Samen met je partner kan je gezellig thuis op de bank alle namen langs gaan en de herkomst en betekenis bekijken. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde naamlengte, klank of achtergrond? Je vindt er zowel alledaagse als bijzondere naamsuggesties in. Het is maar net waar je voorkeur ligt! In tegenstelling tot veel andere namenboekjes op de markt vind je hierin ook uitleg over de achtergrond van namen. Een ideale optie wanneer je zeker wilt weten wat elke naam betekent.

Een leuk cadeau voor de babyshower

Een boek als dit is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor de babyshower, helemaal voor aanstaande ouders die nog geen idee hebben over de benaming van hun kindje. Met een namenboek kan je een hoop inspiratie bieden en zullen de ouders je de rest van hun leven dankbaar blijven wanneer ze de perfecte naam ertussen hebben zien staan. Wat een bijzondere herinnering kan je met een kraamcadeau als dit dan bieden? Wij denken de meest bijzondere, namelijk de ideale babynaam voor de kleine!

Bestel hier het 10.000 Voornamenboek voor zowel lange als korte meisjesnamen online!

korte meisjesnamen

Alle zwagerschapsproducten online

Bij Bol.com kan je voor alle belangrijke babyproducten eenvoudig online shoppen. Het assortiment is zeer breed en divers, van leuke kleertjes tot praktische spullen als luiers of flesjes. Ook wanneer je zwanger bent vind hier hele handige musthaves terug, zoals voedingsbeha’s, maar ook zwangerschapsboekjes met allerlei belangrijke informatie voor tijdens deze bijzondere fase in je leven. Leuk om te krijgen of om aan aanstaande moeders te geven! Zo zijn er nog veel meer producten te koop die goed van pas komen tijdens en na de zwangerschap. Bekijk daarom gerust eens het volledige aanbod.

Geplaatst op Geef een reactie

Aparte babynamen bedenken? Bestel een namenboekje!

aparte babynamen

Is er een kleintje op komst? Wat is er dan leuker om dan vast na te denken over een mooie, stoere of bijzondere babynaam? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende namen om uit te kiezen! Wordt het een klassieke Jan of Nel of een stoere Evi of Yourt? Onze tip: gebruik een namenboekje ter inspiratie! Dan weet je ook meteen de betekenis van de naam.  Verder lezen Aparte babynamen bedenken? Bestel een namenboekje!