Geplaatst op Geef een reactie

Zwangerschapkussen kopen? Bestel het P’tit Chou kussen!

zwangerschapkussen

Ben jij op zoek naar een goed kussen voor tijdens en na de zwangerschap? Het P’tit Chou zwangerschapskussen is dan een hele goede aanrader. Dit kussen is de bestverkochte van Bol.com. Hij kost €64,00 en is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, wit en roze. Wat dit merk zo populair maakt is het feit dat de kussens van een duurzame vulling voorzien zijn, namelijk polyestervezel om de kwaliteit en de vorm te behouden. Dit in tegenstelling tot andere zwangerschapskussens, waarbij de vulling bestaat uit microkorreltjes die na verloop van tijd samen gaan klitten en vernieuwd dienen te worden. Je haalt dus meer uit je aanschaf wanneer dit exemplaar voor een langere periode mee moet gaan. Verder lezen Zwangerschapkussen kopen? Bestel het P’tit Chou kussen!

Geplaatst op Geef een reactie

Kussen voor zwangerschap kopen? Bestel online!

kussen voor zwangerschap

Een zwangerschapskussen is ideaal wanneer je voor, tijdens en na de zwangerschap extra ondersteuning wilt. Zo kan je dit speciale kussen gebruiken gedurende de nacht om tegenaan te liggen. Het heeft een perfecte ondersteuning voor het hele lichaam en biedt steun van hals over wervelkolom tot de heupen! Zelfs mensen die niet in verwachting zijn vinden dit een fijne hulptool om te gebruiken. Zijn de negen maanden draagtijd voorbij? Dan kan je hem uitstekend gebruiken als voedingskussen. Armen worden enorm ontzien en ook nekklachten worden aanzienlijk verminderd door het gebruik ervan.

Wanneer je zoekt naar een hoog kwalitatief kussen voor zwangerschap, kom je al gauw bij de bestseller van Bol.com uit: een zwangerschapskussen van het merk P’tit Chou. Voor €64,00 kan je er een bestellen in wit, blauw of grijs. Wat dit exemplaar anders maakt dan anderen, is de vulling. Deze is namelijk gemaakt van polyestervezel, in tegenstelling tot microkorreltjes die vaak bij andere kussens gebruikt worden en na verloop van tijd vernieuwd moeten worden. De kwaliteit en vorm wordt behouden, wat garant staat voor een duurzaam product. De lovende klantenreviews bevestigen dit.

Bestel hier het bestverkochte zwangerschapskussen van Bol.com voor €64,00 online!

kussen voor zwangerschap      kussen voor zwangerschap

Waarom een kussen voor zwangerschap kopen?

Negen maanden met een groeiend kindje en je buik rondlopen is niet niks. Vaak gaat een zwangerschap gepaard met diverse lichamelijk ongemakken als last van de bekken, rug of nek. Het is fijn wanneer je dan iets achter de hand hebt wat verlichting kan bieden. Een zwangerschapkussen is hier het ideale voorbeeld van. Door de afmeting van 115 x 65 centimeter en de speciale vorm kan je er in de nacht fijn tegenaan kruipen. Hierdoor worden lichamelijk klachten een stuk verminderd. Zelfs mensen die niet in verwachting zijn vinden het vaak fijn om dit te gebruiken ter ondersteuning.

Ook als voedingskussen bruikbaar

Het voordeel van dit kussen is dat je hem na de draagtijd ook heel goed kan gebruiken als voedingskussen. Je kan de armen erdoor laten ondersteunen, waardoor je vanzelf een prettigere houding krijgt tijdens het voeden. De armen, nek en schouders worden er enorm mee ontzien. Je kan er zelfs de baby mee leren om de zithouding aan te nemen. Wat ook fijn is, is dat de kussens van het merk P’tit Chou een vulling hebben die een leven lang meegaat. De katoenen hoes is gewoon machine wasbaar op 30 graden. Dit maakt dit product duurzaam en hoog kwalitatief en zo heb je het meeste profijt van de aanschaf.

Bij Bol.com kan je het bestverkochte kussen voor zwangerschap kopen in drie kleuren!

 kussen voor zwangerschap    kussen voor zwangerschap

Ook voor andere babyproducten!

Bij Bol zijn er tal van andere babyproducten te koop. Wist je dat je bijvoorbeeld ook complete babykamers kan bestellen? Meestal bestaan de set uit een bedje, een commode en een kast. Zo heb je meteen de belangrijkste meubels in dezelfde stijl en voor een mooie prijs! Maar er zijn natuurlijk ook verzorgingsproducten te koop, mooie babykleertjes of leuke kraamcadeautjes. Bekijk ook eens het complete assortiment babyartikelen, want het is zo makkelijk om het online te bestellen vanuit de luie stoel. Ideaal voor aanstaande ouders die zelf niet al te veel tijd hebben om overal voor te winkelen!

Geplaatst op Geef een reactie

Zwangerschapskussen kopen? Bestel voor €64,00 online!

zwangerschapskussen kopen

Een zwangerschapskussen is ideaal om te gebruiken tijdens en na de zwangerschap. Niet alleen biedt het de juiste steun tijdens het slapen van de hals tot aan de heupen, het dient ook uitstekend als voedingskussen! Je kan met dit comfortabele kussen zelf het verschil ervaren wanneer het lichaam een goede ondersteuning krijgt. Door de speciale vorm worden rugklachten voor zwangere vrouwen aanzienlijk minder. Ook kan je het gebruiken bij het voeden van de baby, dit zal als een enorm gemak dienen. Leer er ook je baby de zithouding aannemen! Kortom, je kan er veel kanten mee op die bevorderlijk zijn voor moeder en kind.

Op Bol.com kan je een zwangerschapskussen kopen van het merk P’tit Chou. Dit is het bestverkochte kussen en het onderscheidt zich van andere zwangerschapskussens doordat de vulling enkel uit polyestervezel bestaat. Hierdoor wordt de kwaliteit behouden en hoef je hem in tegenstelling tot andere kussens niet opnieuw te vullen, doordat de vulling van microkorreltjes op ten duur samenklitten. Ook de klantenreviews zijn enorm positief, met name omdat het product doet wat het belooft. Dus zoek jij een duurzaam en hoogkwalitatief voedingskussen, dan is dit een grote aanrader!

Bestel hier het bestverkochte zwangerschapskussen van Bol.com voor €64,00 online!

zwangerschapskussen kopen     zwangerschapskussen kopen

Zwangerschapskussen kopen voor rugklachten

Een zwangerschapskussen kan een uitkomst bieden voor vrouwen die last hebben van hun rug, nek of heupen. Door de speciale vorm is hij dan ook uiterst geschikt om mee te slapen, zodat het ondersteuning kan bieden aan de buik of ruik. De afneembare hoes is van 100% katoen materiaal gemaakt en is daardoor gewoon machine wasbaar. Hierdoor kan je het kussen elke keer weer opnieuw gebruiken! Zelfs wanneer je niet zwanger bent kan een kussen als dit gedurende de nacht de houding verbeteren en steun bieden. In de reviews van klanten lees je dan ook dat hier vaak gebruik van wordt gemaakt.

Ook ideaal als voedingskussen

Ook als voedingskussen kan je dit exemplaar gebruiken. Je kan je baby ermee ondersteunen terwijl jij de fles geeft. Het ontziet de armen, rug en nek en ligt ook prettig voor het kind. Je kan je kindje zelfs leren om rechtop te zitten! Dus of je nou net zwanger bent of al een aantal maanden, of dat je de bevalling als achter de rug hebt, een product als dit zal je er nog voor een geruime periode bij pakken, wat de aanschaf meer dan waard is. Je kan kiezen uit een blauwe, grijze of roze versie wanneer je hem op Bol.com bestelt. Welke kleur kies jij het liefste?

Bij Bol.com kan je het bestverkochte zwangerschapskussen kopen van het merk P’tit Chou!

zwangerschapskussen kopen        zwangerschapskussen kopen

Kies voor een comfortabele zwangerschap!

Negen maanden een kindje in je buik dragen is niet niets. Daarom is het fijn als dit zo comfortabel mogelijk gebeurd. Er zijn nog veel meer producten verkrijgbaar bij Bol die hieraan meedragen. Zo zijn er ook zwangerschapsbeha’s te koop, wat een uitkomt kan bieden tijdens of na de draagtijd. Het complete aanbod aan producten kan je eenvoudig online terugvinden op de website. Neem daarom ook zeker eens een kijkje, want wanneer je ouders wordt kan je hier heel voordelig shoppen, zelfs voor complete kinderkamers!