Glijmat tuin kopen?

Wil jij graag veel waterpret in de tuin beleven? Een glijmat tuin waarbij je op je buik kan glijden is dan ideaal. Zowel voor de kleine kinderen als voor oudere kinderen kan dit veel waterplezier bezorgen. Door de tuinslang aan te sluiten op de watermat komt er water uit, wat ervoor zorgt dat je eenvoudig op je buik kan glijden door de tuin. Bij Bol.com zijn er veel diverse waterglijmatten verkrijgbaar. Een van de best beoordeelde matten is de Dunlop Waterslide met een afmeting van 488 x 71 cm. Deze mat leg je in de tuin en daar sluit je vervolgens de waterslang aan vast. Nu komt er water uit de glijmat, zodat kinderen lekker verkoelend kunnen glijden tijdens de warme dagen. Een topper binnen het buitenspeelgoed assortiment voor deze zomer!

Bestel de Dunlop Waterslide glijmat tuin voor €42 online!

Buikglijmat voor in de tuin: een nieuwe zomertrend

Een buikglijmat is de laatste tijd steeds populairder aan het worden. En wij snappen wel waarom. Het is een betaalbare en eenvoudige manier van plezier beleven in de zon met water. Een watermat is een goed alternatief van een opzet zwembad voor in de tuin. Het is makkelijk aan te sluiten aan de tuinslang en weer op te bergen. Bovendien kan er veel speelplezier aan beleefd worden door kinderen. Met waterspeelgoed erbij is een middag waterpret in de tuin helemaal compleet. Bij Bol kan je heel goed shoppen voor waterspeelplezier artikelen, waaronder een glijmat, zoals bovengenoemde van het merk Dunlop. Door zelf de enthousiaste reviews van de klanten te lezen die vertellen hoeveel speelplezier het brengt, raak je vanzelf overtuigd.

Een waterparadijs in de tuin

Je hoeft niet per se naar waterparken of zwembaden om zelf net zoveel plezier in de tuin te beleven. Door een glijmat tuin aan te schaffen, of dit zelf nog uit te breiden met een opzet zwembad, een waterglijbaan of leuke waterschietpistolen en ander waterspeelgoed kunnen kinderen zich prima vermaken komende zomer. Het leuke is dat je bij Bol de artikelen eenvoudig online kan bestellen, en je hebt ze binnen enkele dagen al in huis. Een goede optie wanneer je niet alle tijd van de wereld hebt om winkels af te gaan, op zoek naar een buikglijmat voor buiten!