Geplaatst op Geef een reactie

Inspiratie jongenskamer: Bekijk stoere babykamers!

inspiratie jongenskamer

Toen ik zwanger was van mijn zoontje ben ik meteen het internet af gaan struinen om te gaan kijken voor leuke kinderkamer ideeën. Ik had wel al een beetje een idee wat ik in mijn hoofd had: ik wilde graag neutrale witte meubelen, die ik zelf kon aankleden met leuke zachtblauwe accessoires. Bij verschillende adressen schrok ik nogal van de prijzen, tot een vriendin mij erop attendeerde dat Bol.com ook hele mooie meubelsets verkocht voor babykamers. Ik had hier nog nooit van gehoord, ik wist wel dat ze babyproducten als luiers verkochten, maar complete kamers?

Uiteindelijk ben ik enorm blij geweest met deze tip, want ik heb een hoop leuke ideeën voorbij zien komen. Inspiratie jongenskamer opdoen? Bekijk dan eens de vele gemeubileerde kinderkamers bij Bol. Zelf heb ik uiteindelijk gekozen voor Bebies First Nick. Een mooie strakke set die precies voldeed aan mijn wat ik voor ogen had. De onderdelen bestaan uit een commode, een ledikant en een kast, net zoals bij de meeste andere sets. Met een leuke muursticker op de muur en wat andere accessoires was ik binnen drie dagen klaar met de droomkamer voor mijn zoon! En voor de prijs van €499,99 kan ik zeggen dat ik de prijs-kwaliteitverhouding meer dan goed vind. Tenslotte is dit ook het bestverkochte kamerdesign!

Bestel hier de bestseller onder de jongenskamers: de Bebies First Nick voor €499,99 online!

inspiratie jongenskamer

Inspiratie jongenskamer opdoen

Waar lette ik op bij het bestellen van mijn kinderkamermeubelen? Ik vond het fijn dan de kledingkast genoeg ruimte bood voor alle babykleertjes en andere spulletjes. Daarnaast vond ik de set gewoon erg mooi en straks vormgegeven. Maar er zijn natuurlijk zoveel mogelijkheden, dat je voor jezelf moet beslissen waar jij veel waarde aan hecht. Vind jij bijvoorbeeld een commode met een in de hoogte verstelbare lattenbodem fijn? Of heb jij liever een goede commode die van alle gemakken is voorzien, zoals legplanken en deurtjes? Dit soort keuzes kan je maken wanneer je de verschillende designs bekijkt.

Hieronder zie je nog drie van de bestverkochte kinderkamers. Zo kan je ook kiezen voor eikenkleur, in plaats van witte babymeubelen. Dit is bij babykamer Rene het geval. Daphne heeft een wat meer klassiekere uitstraling, persoonlijk vind ik het meer voor een meisje geschikt (al kan het natuurlijk ook heel goed voor een jongen). Tess is ook weer wat neutraler en ik vind hem erg geschikt voor wanneer je gewoon een leuke, basic kinderkamer zoekt. De prijzen liggen gemiddeld zo rond de 400 tot 500 euro. Dan heb je dus al een hele goede basis waarmee je thuis aan de slag kan. Ik had met deze set mijn jongenskamer binnen 3 dagen af!

Jongenskamer inrichten

Een jongenskamer inrichten is heel leuk om te doen! Er zijn natuurlijk verschillende dingen waar je rekening mee kan houden. De basis is met een van bovenstaande meubelsets gelegd, maar wat voor kleur ga je op de muren doen? Of kies je liever voor behang met een patroon? Laat je de kleuren terug komen in andere details, zoals leuke accessoires? Wat je ook kan doen is kiezen voor een leuk thema. Zo heb ik zelf een thema van dieren gekozen voor de kamer van mijn zoontje. Op de muur hangt een enorme muursticker, wat een echte eyecatcher is. Daarnaast zijn en leuke knuffels en accenten in de aankleding, zoals een dieren lampenkap. Het is natuurlijk maar net wat je zelf hiervoor leuk vindt. Zelf heb ik vrijwel alles voor een betaalbare prijs bij Bol besteld. Ideaal, want zo kon ik de volgende dag meteen al beginnen met de aankleding van de kinderkamer!

 

Inspiratie jongenskamer: bekijk bij Bol alle kant-en-klare kinderkamers!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *