Geplaatst op Geef een reactie

Jongens babykamer inrichten: bekijk trendy voorbeelden!

jongens babykamer

Hoera, je bent zwanger! Een bijzonder moment waar je van moet genieten. De volgende stap is natuurlijk om te gaan kijken naar een mooie kamer voor de kleine. Waar haal je zo gauw alle belangrijke meubels vandaan, zoals een babycommode of een wieg? Het makkelijke van internet is dat je online kan zoeken naar de mooiste kinderkamers. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten, is dat je bij Bol.com ook heel goed hiervoor terecht kan! Sterker nog, ik heb mijn eigen babykamer hier ook besteld en ik ben er meer dan tevreden over.

Toen ik op zoek ging naar mijn ideale jongens babykamer (ik was in verwachting van een zoontje) attendeerde een vriendin erop dat je bij Bol ook terecht kan voor mooie, compleet ingerichte babykamers. Zo kan je meubelsets bestellen die goed bij elkaar passen. De onderdelen bestaan meestal uit een commode, bedje en kledingkast. Maar er zijn nog luxere uitvoeringen te koop. Het is maar net hoeveel ruimte je hebt en hoe je de indeling graag ziet. Mijn oog viel op een van de bestverkochte kamers: Bebies First Nick. Deze set kost €499,99 en dan ben je ook in een klap klaar. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het gemak van de levering, de installatie en de kwaliteit. Deze meubelen blijven namelijk heel lang mooi!

Bestel de complete Bebies First Nick jongenskamer voor €499,99 bij Bol.com!

jongens babykamer

De keuze is reuze

Bij Bol heb je een enorm aanbod aan ingerichte kinderkamers. Je kan net als ik kiezen voor een witte meubelkleur. Dit is natuurlijk zowel voor ene jongen als meisje geschikt. Maar ook wanneer je liever een ander kleurtje wilt aanschaffen, is eikenkleur bijvoorbeeld ook een optie. Wil je de muren leuk aankleden, dan kan je een leuke muursticker mee bestellen. Zo koos ik voor een meetlint sticker met dieren erom heen. Dan kan ik mijn zoontje de komende jaren opmeten en kijken naar hoe snel hij groeit. Wat dat betreft hebben ze zulke leuke spulletjes te koop, en je hoeft er niet eens de deur voor uit!

Zoals ik al zijn kan je nog veel meer soorten kinderkamermeubelen bestellen. Ik zal hierover nog drie voorbeelden laten zien van populaire designs: babaykmer Rene, Daphne en Tess. Alle kamers hebben hun eigen naam. Zoals je kan zien is Rene bijvoorbeeld ideaal wanneer je liever eikenkleur meubelen wilt. Daphne heeft een meer klassieke look en Tess is weer wat strakker vormgegeven en kan je met mooie accessoires leuk aankleden. Deze kamers kosten allemaal rond de 400 à 500 euro. Je bestelt ze gewoon eenvoudig online bij Bol en de volgende dag wordt het al keurig geleverd en kan je al aan de gang!

Een jongens babykamer inrichten

Wanneer je de kamer van jouw kindje gaat inrichten, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een bepaald thema te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het thema jungle met allemaal leuke dierenknuffels en een muursticker van dieren? Ook zijn er leuke kussens, lampenkappen of andere decoratiespullen van te koop. Maar je kan natuurlijk ook bijvoorbeeld denken aan een thema als Cars. Misschien wil je liever een rustig kamertje met bepaalde kleuren en meubelen die een eigen look vormen? Het is maar net wat je zelf leuk lijkt. Wat het belangrijkste is, is dat je in elk geval beschikt over de juiste babymeubelen, want die zal je echt nodig hebben. Bekijk daarom gerust alle suggesties van complete kinderkamers op Bol.com. Niet alleen ter inspiratie, maar ook voor het gemak!

Een kant-en-klare jongens babykamer bestellen? Bekijk hier alle suggesties op Bol.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *