Kinderglijbaan voor in de tuin kopen?

Wil jij graag een kinderglijbaan voor in de tuin kopen? Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om een leuke glijbaan uitkiezen. Wij hebben research gedaan bij bol.com naar de meest populaire glijbaan van het moment. We hebben hierbij gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, voor welke leeftijd het geschikt is, de klantenreviews en de gebruiksvriendelijkheid. We kwamen erachter dat de bestverkochte glijbaan voor in de tuin de Little Tikes Primary Reuze Glijbaan verreweg het meest geliefd is en best verkocht wordt. En we snappen wel waarom, dit speeltoestel zorgt voor urenlang speelplezier in en rondom het huis.

Wat de Little Tikes Primary Reuze Glijbaan zo populair maakt is onder meer de gebruiksvriendelijkheid. Het is een stevig en veilig toestel, met ingebouwde handvatten bij het trappetje, extra brede treden en opstaande randen bij het glijvlak. Ook is hij met zijn lengte van 180 centimeter nog eens extra spannend voor kinderen die houden van glijden! Het is een eenvoudig opklapbaar model, wat inhoudt dan je hem snel en makkelijk tevoorschijn kan halen en op kan bergen. Hierdoor kan je hem in de tuin zetten, maar ook in huis, in een speelkamer, op het terras, of waar er dan ook gespeeld mag worden.

De bestverkochte kinderglijbaan in de tuin van Bol.com is de Little Tikes Primary Reuze Glijbaan. Bestel ‘m voor €139.95 online!

Andere glijbanen kopen

Naast deze populaire kinderglijbaan zijn er nog veel meer modellen en speeltoestellen verkrijgbaar. Zo zijn er ook baby glijbanen te koop die minder lang zijn als de reus van hierboven. Die zijn geschikt van kinderen vanaf een jaar. Maar er zijn ook waterglijbanen verkrijgbaar die aan te sluiten zijn op de tuinslang, voor nog meer waterplezier. Of wat dacht je van een speeltoestel met glijbaan én schommel? Het is maar net waar je naar op zoek bent! Een ding staat vast: een glijbaantoestel garandeert veel zomer speelplezier! Bekijk zelf het uitgebreide assortiment van Bol om het beste toestel voor jouw kind te kiezen.