Geplaatst op Geef een reactie

Kussen voor zwangerschap kopen? Bestel online!

kussen voor zwangerschap

Een zwangerschapskussen is ideaal wanneer je voor, tijdens en na de zwangerschap extra ondersteuning wilt. Zo kan je dit speciale kussen gebruiken gedurende de nacht om tegenaan te liggen. Het heeft een perfecte ondersteuning voor het hele lichaam en biedt steun van hals over wervelkolom tot de heupen! Zelfs mensen die niet in verwachting zijn vinden dit een fijne hulptool om te gebruiken. Zijn de negen maanden draagtijd voorbij? Dan kan je hem uitstekend gebruiken als voedingskussen. Armen worden enorm ontzien en ook nekklachten worden aanzienlijk verminderd door het gebruik ervan.

Wanneer je zoekt naar een hoog kwalitatief kussen voor zwangerschap, kom je al gauw bij de bestseller van Bol.com uit: een zwangerschapskussen van het merk P’tit Chou. Voor €64,00 kan je er een bestellen in wit, blauw of grijs. Wat dit exemplaar anders maakt dan anderen, is de vulling. Deze is namelijk gemaakt van polyestervezel, in tegenstelling tot microkorreltjes die vaak bij andere kussens gebruikt worden en na verloop van tijd vernieuwd moeten worden. De kwaliteit en vorm wordt behouden, wat garant staat voor een duurzaam product. De lovende klantenreviews bevestigen dit.

Bestel hier het bestverkochte zwangerschapskussen van Bol.com voor €64,00 online!

kussen voor zwangerschap      kussen voor zwangerschap

Waarom een kussen voor zwangerschap kopen?

Negen maanden met een groeiend kindje en je buik rondlopen is niet niks. Vaak gaat een zwangerschap gepaard met diverse lichamelijk ongemakken als last van de bekken, rug of nek. Het is fijn wanneer je dan iets achter de hand hebt wat verlichting kan bieden. Een zwangerschapkussen is hier het ideale voorbeeld van. Door de afmeting van 115 x 65 centimeter en de speciale vorm kan je er in de nacht fijn tegenaan kruipen. Hierdoor worden lichamelijk klachten een stuk verminderd. Zelfs mensen die niet in verwachting zijn vinden het vaak fijn om dit te gebruiken ter ondersteuning.

Ook als voedingskussen bruikbaar

Het voordeel van dit kussen is dat je hem na de draagtijd ook heel goed kan gebruiken als voedingskussen. Je kan de armen erdoor laten ondersteunen, waardoor je vanzelf een prettigere houding krijgt tijdens het voeden. De armen, nek en schouders worden er enorm mee ontzien. Je kan er zelfs de baby mee leren om de zithouding aan te nemen. Wat ook fijn is, is dat de kussens van het merk P’tit Chou een vulling hebben die een leven lang meegaat. De katoenen hoes is gewoon machine wasbaar op 30 graden. Dit maakt dit product duurzaam en hoog kwalitatief en zo heb je het meeste profijt van de aanschaf.

Bij Bol.com kan je het bestverkochte kussen voor zwangerschap kopen in drie kleuren!

 kussen voor zwangerschap    kussen voor zwangerschap

Ook voor andere babyproducten!

Bij Bol zijn er tal van andere babyproducten te koop. Wist je dat je bijvoorbeeld ook complete babykamers kan bestellen? Meestal bestaan de set uit een bedje, een commode en een kast. Zo heb je meteen de belangrijkste meubels in dezelfde stijl en voor een mooie prijs! Maar er zijn natuurlijk ook verzorgingsproducten te koop, mooie babykleertjes of leuke kraamcadeautjes. Bekijk ook eens het complete assortiment babyartikelen, want het is zo makkelijk om het online te bestellen vanuit de luie stoel. Ideaal voor aanstaande ouders die zelf niet al te veel tijd hebben om overal voor te winkelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *