Geplaatst op Geef een reactie

Lego voor peuter kopen? Dit is de Lego bestsellers top 5!

Ben jij op zoek naar Lego voor peuter of kleuter? Wij hebben uitgezocht wat de top 5 aan bestellers is op Nederland’s grootste aanbieder van baby- en kinderspeelgoed: Bol.com. In dit artikel gaan we ze allemaal uiteenzetten en toelichten. Lego Duplo, het blijft een begrip binnen de speelgoedbranche. Wie kent niet de tijden van vroeger waarmee urenlang gespeeld werd met Legoblokken of Duplo figuren? Of het nou gaat om complete kastelen bouwen of alleen hoofden van Legopoppetjes verwisselen, spelen met Lego betekent urenlang zoet zijn. En nog steeds zijn er volop vernieuwde producten op de markt! We gaan hier kijken welk speelgoed het meest populair is onder kopers. We doen dit aan de hand van de bestseller lijst op Bol met de meest positieve klantenreviews. En daar rolden deze top vijf producten uit! Kijk je mee?

Nummer 5: Lego Huisdieren Set

Deze set is fantastisch om kleine kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met het lief zijn voor en het verzorgen van dieren. De set bestaat uit verschillende Lego dieren als en konijn, hond of kat en er zijn leuke bijbehorende accessoires die de speelervaring helemaal compleet maken. Voor kinderen is dit een fantastische manier om liefdevol leren om te gaan met dieren.

Prijs: €9,95 

Nummer 4: Lego Duplo Mijn Eerste Wagens en Trucks

Een fantastische lego voor peuter suggestie wanneer er sprake is van een liefde voor auto’s, is deze Lego Duplo Mijn Eerste Wagens en Trucks set. Hiermee worden er drie onderstellen met wielen geleverd en diverse blokken waarmee allerlei auto’s en wagen in elkaar kunnen worden gezet. Denk aan een personenauto of een brandweerauto. Bouwkaarten ter inspiratie worden meegeleverd.

Prijs: €16,95

 –

Nummer 3: Lego Boerderij Set

Opnieuw een fantastische set om kinderen het verzorgen en lief zien voor dieren en dan met name boerderijdieren aan te leren. Kinderen leren het varkentje voeren of een kippenhok inclusief deur te bouwen. Een complete mini boerderij ontstaat in huis, wat geheid zal zorgen voor hele lange tijd aan speelplezier voor zowel jongens als meisjes.

Prijs: €9,95

Nummer 2: Lego Duplo Mijn Eerste Bouwstenen

 –

Voor de allerkleinsten die voor het eerst kennismaken met Lego is deze set ontzettend leuk. Als nummer twee in de bestsellerlijst van Bol.com wordt dit als Lego voor peuter of kleuter hoog gewaardeerd. Je vindt er verschillende blokjes in om o.a. een bloem, een huis of helikopter mee te maken.  Natuurlijk ook een fantastische uitbreiding voor je huidige Lego of Duplo collectie!

Prijs: €18,50

Nummer 1: Lego Bouwplaat Groot

De perfecte basis om te spelen met Lego of Duplo is een goede ondergrond. Daarom staat deze grote, groene uitvoering op de nummer-1 plek van alle Duplo of Lego speelgoed voor peuters of kleuters. Deze Lego ondergrond heeft 24 x 24 noppen en heeft een afmeting van 38,1 cm x 38,1 cm. Een fantastisch product om mee te beginnen wanneer je je Lego collectie tevoorschijn tovert!

Prijs: €12,95

 –

Dat was de to-5 aan Lego favorieten van Bol.com klanten. Ben jij benieuwd naar nog meer suggesties op speelgoed gebied? Bekijk dan op onze site onder de speelgoed categorie. Daar vindt je alleen maar alle populairste producten op een rijtje voor baby, peuter of kleuter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *