Geplaatst op Geef een reactie

Oud Hollandse meisjesnamen nodig? Bekijk suggesties!

oud hollandse meisjesnamen

Houd jij van ouderwetse namen als Marie, Katootje, Aagje of Leen? Het is dan leuk om in een boek te bladeren wat vol met dit soort namen staat, zodat je niet alleen inspiratie kunt opdoen, maar ook kunt lezen over de achtergrond van dit soort voornamen. Er zijn veel boeken op de markt waarin je dit soort babynamen terug kan vinden, maar vaak ontbreekt enige uitleg over de oorsprong of betekenis. Wij zijn op zoek gegaan naar een boekje waarin je dit wel allemaal terug kan vinden in een handig overzicht. En gelukkig is die er op Bol.com!

Misschien ben je zwanger en wil je leuke oud Hollandse meisjesnamen ter inspiratie opdoen? Het bedenken van de juiste babynaam is tenslotte een van de belangrijkste dingen die er zijn. Met het 10.000 Voornamen boek van Son Tyberg kan je niet alleen duizenden namen bekijken, je lees ook terug wat de oorsprong is en hoe je ze moet uitspreken, zoals met buitenlandse namen het geval is. Ideaal wanneer alle soorten namen wilt overwegen, waaronder ook ouderwetse Nederlandse namen. En natuurlijk een heel leuk cadeautje voor een babyshower!

Bestel hier het 10.000 Voornamen boek voor €19,95 online!

oud hollandse meisjesnamen

Waarom het 10.000 Voornamen boek kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom wij het 10.000 Voornamen boek aanbevelen wanneer je op zoek gaat naar specifieke naamsoorten, zoals ouderwetse namen van vroeger. Ten eerste telt dit boek 288 pagina’s, dus je hebt urenlang leesplezier met het uitzoeken van de juiste naam omdat er zoveel suggesties in staan. Daarnaast vind je er naamsuggesties van over de hele wereld met daarbij hun betekenissen vermeld. Dit is iets wat vaak in andere boeken ontbreekt en juist hetgeen wat zo belangrijk is wanneer je een goede babynaam kiest. De duizenden namen staan op alfabetische volgorde gesorteerd. Met dit boek ben je in een klap klaar!

Ook leuk als cadeau

Voor mensen die zwanger zijn is een namenboekje natuurlijk een fantastisch cadeau, bijvoorbeeld voor op de babyshower. Hiermee geef je een herinnering voor het leven cadeau, want stel dat de perfecte naam ertussen zit! Dan zijn de aanstaande ouders je natuurlijk een leven lang dankbaar. Maar niet alleen aan andere stellen is zo’n boek leuk, ook voor jezelf of als verrassing voor je partner wanneer je zojuist gehoord hebt dat jullie in verwachting zijn! Wat is er dan leuker dan om samen op de bank een avond namen te bekijken en een favorietenlijstje te maken voor de baby?

Bestel het 10.000 meisjesnamen boek met oud Hollandse meisjesnamen voor €19,95 online!

oud hollandse mesjesnamen

Andere baby producten te kopen

Voor alle soorten baby producten is Bol.com een uitkomst. Je kan er van alles bestellen, van rompers en sokjes tot wandelwagens en buggy’s. Maar natuurlijk kan je er ook shoppen voor speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal wanneer je zelf geen tijd hebt om de winkels lang te gaan! Heb jij nog een cadeaubon liggen? Dan kan je deze natuurlijk ook online inwisselen en jouw kleine iets moois cadeau doen! Of ben je misschien zwanger? Dan is een namenboek natuurlijk een prachtig presentje voor deze mooie periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *