Speeltuin voor in de tuin kopen?

Een speeltuin voor in de tuin, welk kind droomt daar nou niet van? Wist je dat je bij Bol.com allerlei speelhuizen en speeltoestellen voor in de tuin kan kopen, variërend in prijs voor elk budget? Een voorbeeld is de Fatmoose PacificPearl met appelgroene details en een groot aantal speelelementen waaronder een glijbaan, schommels, klimladders, klimstenen, een XXL zandbak, een boomhuisje en nog veel meer. Het is gemaakt van geïmpregneerd massief hout wat makkelijk te onderhouden is. De montage is zeer eenvoudig en kan via de handleiding in elkaar gezet worden. En, er wordt 10 jaar garantie gegeven op alle hout onderdelen! Voor € 2239,95 tover je je achtertuin in een complete speeltuin waar veel kinderen tegelijk urenlang kunnen spelen.

Speeltuin voor in de tuin kopen? Bestel bij Bol het XXL Fatmoose speeltoestel inclusief schommels en glijbaan!

Waaruit bestaat het populaire Fatmoose Speeltoestel?

Zoek jij een complete speeltuin voor in de tuin, dan is het Fatmoose Speelhuis zo’n beetje alles wat je nodig hebt. Als we gaan opsommen waar het zoal uit bestaat begrijp je wel waarom dit toestel een van de meest verkochte speelhuizen is die op Bol verkrijgbaar is. Ten eerste is er de golvende glijbaan met wateraansluiting, het boomhuis op platform met ramen en gordijnen, een winkel met markies, een scheepsstuur, een Racestuur, 2 telescopen, een klimtouw met knopen, een nestschommel, 2 klimladders, 5 klimstenen, 6 veiligheidshandgrepen, een geïntegreerde XXL zandbak, een weerbestendig zeil en vlag en 2 weerbestendige FATMOOSE stickers, een aparte uitkijk met geheime gang in het boomhuis. Als dat geen urenlang speelvertier betekent weten wij het ook niet meer, want waar je ook kijkt, er is aan alle kanten van dit toestel wel iets te beleven.

Zomervakantie in de achtertuin

Om een leuke zomervakantie te hebben hoef je helemaal niet naar een ver land, de achtertuin wordt het nieuwe vakantieoord! Met het productenaanbod van Bol zal je van alles vinden wat voldoet aan de wensen van kinderen om lekker te kunnen spelen. Naar een speeltuin toestel kan je ook denken aan een opblaasbaar zwembad. Er zijn zelfs zwembaden te koop van 10 meter lang waar je met de hele familie van kan genieten. En zo zijn er nog tal van mogelijkheden om een feestelijke zomer te beleven in je eigen tuin. Bekijk zelf het speeltoestelassortiment en laat je verrassen!