Stoere jongenskamer? Gebruik een Cars muursticker!

Zoek je een manier om op eenvoudige wijze van een gewone kinderkamer een stoere jongenskamer te maken? Dat kan heel eenvoudig met kleine aanpassingen! Zo kan je kiezen voor een muursticker om de muren eenvoudig en snel een nieuwe look te geven. Een Cars sticker is een goede keuze voor een kamer voor stoere boys! 

Een snelle en makkelijke manier om een gewone kamer om te toveren in een stoere jongenskamer is door het gebruik van muurstickers. Deze stickers plak je op elke schone en vetvrije ondergrond. Het resultaat is een hippe muur in een handomdraai! Een ideale manier om een kinderkamer te decoreren, ook wanneer je houdt van afwisseling en weer eens op zoek bent naar wat nieuws. Op Bol.com zijn diverse muurstickers leverbaar in alle soorten en maten. Voor jongetjes die van auto’s houden is de Cars Muursticker een goede optie. Een sticker als deze is betaalbaar, eenvoudig in gebruik en een echte eyecatcher!

 

Deze Cars Muusticker van Bol.com kost €16,95 en is keer op keer te gebruiken.

stoere jongenskamer inspiratie

bestel knop 2

 —

Een stoere jongenskamer in een handomdraai

Wat maakt het gebruik van deze Cars Muursticker nou zou aantrekkelijk? Ten eerste is er het gebruikersgemak: je kan de sticker op elke schone en vetvrije ondergrond plakken. Daarnaast kan je hem weer eenvoudig verwijderen en hergebruiken. Het opplakken is zo gepiept en voilà: een kamer krijgt meteen een echte auto uitstraling. Ideaal wanneer je de kinderkamer bijvoorbeeld in een autothema zou willen veranderen. Met een decoratie item als dit ben je in een klap klaar! Dan is er nog de prijs-kwaliteitverhouding. Voor nog geen 17 euro is de hele muur aangekleed in een stoer design, zonder dat er apart behangen of geverfd hoeft te worden. Het is dus ook nog eens zuinig voor de portemonnee!

 

Voor jongetjes in een Cars kamer natuurlijk fantastisch, want welke kleine man houdt nou niet van spelen met autootjes? Hoe leuk is het dan als de hele kamer voorzien is in een auto design en zo een echte stoere jongenskamer wordt? Met een Cars Muursticker is het zo geregeld. Het is betaalbaar, makkelijk in gebruik en steeds weer opnieuw te gebruiken. De Cars Muursticker van Bol.com kost €16,95 en heeft een afmeting van 70 x 50 centimeter. Hij wordt in een stevige verzendkoker verstuurd. Een leuk artikel wanneer papa en mama een keer een make-over willen voor de jongenskamer. Ook een leuk item om cadeau te geven voor een verjaardag!

stoere jongenskamer

bestel knop 2

Andere Cars spullen kopen

Ga je voor een complete Carskamer, dan kan je bij Bol.com nog veel meer leuke spullen kopen van Cars! Zo zijn er dekbedovertrekken, wekkers, complete bedden of slaapbanken, zitzakken, lampen of speelgoedkisten te koop. En dat is nog maar een greep uit het assortiment! Kom daarom gerust eens rondsnuffelen in de webshop, want er is zoveel verkrijgbaar om de perfecte jongenskamer te creëren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *