Voedingskussen kopen? Bestel een zwangerschapskussen!

Een voedingskussen is een goede aanschaf wanneer je zwanger bent (geweest) en graag een handige ondersteuning om handen wilt hebben voor het voeden van je baby. Het speciale kussen is ideaal om armen te ondersteunen tijdens het voeden. Hierdoor voorkom je zware en vermoeide armspieren, stijfheid in de nek en rugklachten. Maar ook tijdens de zwangerschap zelf is het ideaal om er een in huis te hebben. Het biedt namelijk ook verlichting tijdens het slapen. Je kan er tegenaan leunen met de zware buik, waardoor je vele malen prettiger liggen kan. Ideaal om het hele lichaam te ontzien, van hals over wervelkolom tot de heupen!

Op Bol.com kan je het bestverkochte voedingskussen kopen van het merk P’tit Chou voor €64,00. Dit kussen is voorzien van een katoenen hoes die machine wasbaar is op 30 graden. Daarnaast bestaat de vulling uit speciaal polyestervezel om de kwaliteit en de vorm te behouden .Dit in tegenstelling tot andere voedingkussens, die bestaan uit een vulling van microkorreltjes. De korreltjes klitten na verloop van tijd samen waardoor men ze met nieuwe korreltjes moet vullen. Met deze investering ben je op een langere termijn dus vele malen voordeliger uit. Ook de klantenreviews zijn allemaal lovend over het product. Zelf mensen die niet zwanger zijn vinden het prettig om ermee te slapen, omdat het de juiste steun biedt.

Bestel hier het bestverkochte voedingskussen van Bol.com in drie kleuren online!  

    voedingskussen kopen

Waarom een voedingskussen kopen?

Een voedings- of wel zwangerschapskussen kan een uitkomst zijn wanneer je negen maanden een kindje in je buik draagt. En ook daarna is het een handig hulpstuk! Dit speciale kussen met een afmeting van 115 x 65 cm is perfect om lichamelijk klachten mee te verlichten. Denk aan rug- of nekklachten of pijn aan de heupen, vermoeide benen en voeten. Door de bijzondere vorm kan je je er gedurende de nacht met de zware buik tegenaan nestelen. Ook na de zwangerschap komt hij mooi van pas als kussen voor het geven van babyvoeding! Armen worden hiermee flink ondersteund en ook nekklachten worden direct verlicht. Je kan het product zelfs gebruiken om je baby de zithouding aan te leren. Kortom, je zal hem er nog heel vaak bij kunnen pakken, ook na de draagtijd.

Het bestverkochte voedingskussen

Wanneer je zoekt op voedingskussen, kom je een hoop verschillende merken en exemplaren tegen. De bestseller van Bol.com is echter die van het merk P’tit Chou. De kussens zijn in drie verschillende kleuren te bestellen: wit, blauw en roze. De vulling bestaat uit een speciaal soort polyestervezel om de kwaliteit en de vorm te waarborgen. Dit in tegenstelling tot andere zwangerschapskussens, die vaak bestaan uit een vulling van microkorreltjes. De korreltjes gaan na enige tijd samenklitten waardoor een nieuwe vulling nodig is. Dit maakt het product van P’tit Chou duurzaam en hoog kwalitatief. De vele positieve reviews van klanten bevestigen dit tevens.

Bij Bol.com kan je het bestverkochte voedingskussen kopen voor €64,00 in drie kleuren!

voedingskussen kopen

Babyvoeding producten kopen

Bij Bol.com kan je terecht voor nog veel meer babyvoeding hulpstukken. Denk bijvoorbeeld aan voedingsbeha’s, flesjes of slabbetjes. Het aanbod is enorm groot. Je kan er zelfs terecht voor een complete kinderkamer! Het is maar net waar je naar op zoek bent. Het is bovendien nog eens heel makkelijk om zo vanuit de luie stoel alle makkelijke producten voor de kleine te bestellen die je nodig hebt. Ideaal voor aanstaande ouders die van alle gemakken voorzien willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *