Wanneer baby in buggy doen? Lees hier alle tips!

Een buggy kan veel uitkomsten bieden voor onderweg. Het kan zijn dat je kindje uit de kinderwagen is gegroeid. Of je kind is inmiddels wat ouder en vindt het leuk om nieuwe indrukken op te doen. Je zou dan over kunnen stappen op een buggy. Hoe zit het precies met de leeftijd? Vanaf wanneer mag de baby in de buggy en welke uitvoering is dan het beste? 

Lekker wandelen, winkelen of op pad met de baby, wat is er nou leuker? Een handige buggy is dan een uitkomst. Maar dan komt de vraag: vanaf wanneer baby in buggy doen? Over het algemeen geldt dat een kinderwagen voor de eerste paar maanden van de baby de beste optie is. De ruggengraad is namelijk nog niet volgroeid, waardoor het kindje het beste helemaal plat kan liggen. Met een maand of zeven is de overstap naar een buggywagen een mooie leeftijd. Niet alleen omdat de kans op vergroeiing van de ruggenwervel dan minder is, maar ook omdat de baby op deze leeftijd beter alle nieuwe indrukken kan verwerken. Toch kan het zijn dat kleine kindjes met een maand of vier al zodanig gegroeid zijn dat ze niet meer in de kinderwagen (of maxi cosi) passen, of dat ze het gewoon niet prettig vinden. Probeer de overstap dan in een rustig tempo te maken met een buggy die ook in ligstand gezet kan worden.

De Hauck – Speed Plus S kinderwagen van Bol.com is de hoogst gewaardeerde buggy. Hij kan eenvoudig in ligstand gezet worden en is daarom geschikt voor elke leeftijd. Prijs: €69,99.

wanneer baby in buggy

bestel knop 2

Onze tip: de Hauck – Speed Plus S buggy

Voor elke baby is de leeftijd om in een buggywagen te liggen verschillend. Maar wat vaststaat is dat de ruggenwervel de kans moet krijgen om volledig en gezond te volgroeien. Daarom is het van belang om een buggy uit te kiezen waarbij er ook een optie is voor een ligstand. Zo kan je de overstap naar zitstand rustig opbouwen, zeker bij de kleinste kinderen. Wanneer we kijken naar het enorme aanbod van buggy’s bij Bol.com zien we dat de Hauck – Speed Plus S buggy met een prijs van €69,99 met vier en vijf sterren het hoogst gewaardeerd wordt door de klanten. Dit komt waarschijnlijk omdat deze wagen een groot aantal pluspunten bezit:

  • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
  • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
  • de zitting kan eenvoudig in de ligstand worden gezet
  • de voetensteun is meervoudig verstelbaar
  • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
  • schokken worden geabsorbeerd door de vering
  • drinken is altijd voor de grijp met de bekerhouder
  • boodschappen kunnen worden opgeborgen in de bagagemand
  • dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel zit het de baby altijd veilig
  • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Wanneer we de reviews van de klanten bekijken zien we ook termen voorbij komen als ‘handig’, ‘duurzaam’ en ‘comfortabel’. Met name het gemak van het rijden wordt benadrukt, ondanks het feit dat deze uitvoering kleinere wieltjes heeft. Daarnaast is het makkelijk in te klappen, waardoor het ook zeer geschikt is om mee te nemen tijdens bijvoorbeeld een bezoekje aan familie of vrienden. De ruimte voor de drinkbeker en de bagage wordt ook als extra pluspunt genoemd. Daarom kunnen we over het algemeen stellen dat de prijs-kwaliteitverhouding van de Hauck – Speed Plus S buggy zeer gewaardeerd wordt.

Vanaf wanneer baby in buggy doen? Met de Hauck – Speed Plus S buggy kan het vanaf nul maanden!

wanneer baby in buggybestel knop 2

Andere handige babyproducten voor onderweg

Er zijn nog meer andere handige producten om mee te nemen wanneer je met de baby op stap gaat. Zo kan een draagdoek handig zijn wanneer je je kindje even uit de wagen wilt of moet halen. Een luiertas is ook altijd een grote tip om mee te nemen. Zo zijn de ouders meteen van alle gemakken voorzien! Een buggyhaak kan handig zijn wanneer je graag je tas op wilt hangen tijdens het wandelen. Zo zijn er nog veel meer producten op te noemen welke enorm handig zijn om mee te nemen. Neem gerust eens een kijkje bij Bol.com, want hier vind je ze allemaal terug, inclusief de reviews van klanten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *