Wanneer baby in wandelwagen doen? Lees alle tips!

Een wandelwagen is ideaal om met een kleintje mee op stap te gaan. Je legt hem of haar er zo in en kan zelf rustig doorwandelen. Toch zijn er een aantal belangrijke tips omtrent de aanschaf van een goede kinderwagen. In dit artikel vertellen we je waar je zoal rekening mee kan houden wanneer je overweegt om er een aan te schaffen.

Wanneer baby’s geboren worden is de ruggenwervel nog niet compleet volgroeid. Dit proces tot volledige volgroeiing duurt ongeveer zeven maanden. Dus nu vraag je je misschien af: wanneer baby in wandelwagen doen? Dit kan in principe vanaf nul maanden. Het is dan wel van belang dat, wanneer je op zoek gaat naar een goede kinderwagen, het kindje helemaal plat kan liggen zodat de ruggenwervel kan volgroeien. Ook is het zo dat de zitstand voor deze leeftijd nog veel te vroeg is, omdat de baby dan een teveel aan nieuwe indrukken opdoet. Na ruim een half jaar kan je de overstap naar een buggy maken, zodat het kindje zittend in de kinderwagen kan. Nu is de rug volgroeid en is het kind over het algemeen toe aan alle nieuwe indrukken. Onze tip: kies een babybuggy die zowel in lig- als zitstand kan!

De Hauck – Speed Plus S kinderwagen is de best verkochte buggy van Bol.com. Doordat hij eenvoudig in lig- en zitstand kan worden gezet is hij geschikt voor elke leeftijd. Prijs: €69,99.

wanneer baby in kinderwagen

Waarom de Hauck – Speed Plus S kinderwagen

Wil jij niet twee soorten kinderwagens aanschaffen, kies dan voor de Hauck – Speed Plus S kinderbuggy. Dit is de bestverkochte babybuggy van Bol.com, omdat het zowel in de lig-als zitstand kan. Ideaal voor kinderen vanaf elke leeftijd! Daarnaast bezit dit product nog veel meer handige eigenschappen, te weten:

  • de zacht gewatteerde zitting is uiterst comfortabel
  • er zien vier verschillende kleuren om uit te kiezen
  • de zitting kan eenvoudig in de ligstand worden gezet
  • de verstelbare voetensteun kan in diverse standen worden gezet
  • de zwenkende en vergrendelbare voorwielen zorgen voor goede wendbaarheid
  • schokken wordt door de vering geabsorbeerd
  • in de handige bekerhouder kan je een drinkbeker kwijt
  • in de bagagemand kan je boodschappen kwijt
  • de baby zit altijd veilig dankzij de 5-punts gordel en de voorbeugel
  • de blokkeerrem zorgt voor een beveiligde stand

Ook wanneer we kijken naar de reviews van klanten, zien we het comfort en de handigheid van deze kinderbuggy hoog gewaardeerd wordt. Men vindt het extra handig dat er plaats is voor een drinkbeker en boodschappen, want op deze manier kan je ook makkelijk op bezoek bij familie of vrienden. Wat bovenal goed bevalt is het feit dat de wagen zeer prettig rijdt en dat het kindje hierbij veilig zit.

Wanneer baby in wandelwagen doen? Met de Hauck – Speed Plus S buggy kan het vanaf nul maanden!

wanneer baby in kinderwagen

Alles voor de baby

Bij Bol.com kan je terecht voor werkelijk alles voor de baby. Of het nu gaat om praktische zaken als luiers of flessen, om geboortecadeautjes zoals een leuk namenboekje of om iets anders, je kan hier lekker schoppen voor de kleine. Bekijk daarom eens gerust het complete assortiment, want er zit altijd wel iets bruikbaars tussen voor een fijne prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *