Zwangerschapkussen kopen? Bestel het P’tit Chou kussen!

Ben jij op zoek naar een goed kussen voor tijdens en na de zwangerschap? Het P’tit Chou zwangerschapskussen is dan een hele goede aanrader. Dit kussen is de bestverkochte van Bol.com. Hij kost €64,00 en is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, wit en roze. Wat dit merk zo populair maakt is het feit dat de kussens van een duurzame vulling voorzien zijn, namelijk polyestervezel om de kwaliteit en de vorm te behouden. Dit in tegenstelling tot andere zwangerschapskussens, waarbij de vulling bestaat uit microkorreltjes die na verloop van tijd samen gaan klitten en vernieuwd dienen te worden. Je haalt dus meer uit je aanschaf wanneer dit exemplaar voor een langere periode mee moet gaan.

Gebruik dit zwangerschapkussen tijdens de nacht op tegenaan te leunen. Door de bijzondere vorm wordt er steun geboden aan het hele lichaam, van hals door naar de wervelkolom tot de heupen. Ook na de zwangerschap kan een kussen als dit uitstekend gebruikt worden als voedingskussen. Je armen vinden directe ondersteuning, waardoor je vele malen comfortabeler de baby kan voeden. Ook hierbij worden nekklachten aanzienlijk verminderd. Leer jouw baby de zithouding aannemen met behulp van dit kussen! Kortom, je kan er ontzettend veel baat bij hebben, zowel voor, tijdens als na als tijdens de zwangerschap!

Bestel hier het bestverkochte P’tit Chou zwangerschapskussen voor €64,00 online!

       zwangerschapkussen

 

Waarom een zwangerschapkussen kopen?

Een speciaal kussen voor tijdens de draagperiode kan een hele fijne ondersteuning bieden om diverse lichamelijke klachten te verlichten. Denk hierbij aan pijn in de bekken, rug of schouders. Door de ruime afmeting van 115 x 65 centimeter en de bijzondere vorm kan je er zodanig tegenaan liggen dat de houding prettiger ligt. Het biedt een perfecte ondersteuning voor het hele lichaam, van hals over wervelkolom tot de heupen. In de klantenreviews lees je zelfs dat er mensen zijn die dit tevens in bed hebben liggen terwijl ze niet eens in verwachting zijn. Dat komt omdat de lighouding meer als prettig wordt ervaren.

Ook  als voedingskussen

Zijn de negen maanden voorbij en is de baby geboren? Dan kan je een zwangerschapkussen ook heel goed gebruiken als voedingskussen. Het ondersteunt de armen, waardoor je een fijne houding kan aannemen om de baby te voeden. Je kan hem zelfs gebruiken om de baby de zithouding aan te leren! Op deze manier kan je nog meer plezier halen uit het kussen. Door de duurzame vulling gaat hij langer mij dan andere kussens, dat maakt dit exemplaar van het merk  P’tit Chou een echte bestseller op Bol.com. Kies uit een witte, blauwe of roze versie om te bestellen. Dit product beschikt tevens over het oeko-tex label.

Bestel hier het bestverkochte zwangerschapkussen voor €64,00 online!

zwangerschapkussen

Alles voor de baby

Bij Bol.com kan je terecht voor werkelijk alles voor de baby. Zo kan je kijken bij de uiteenlopende kleertjes, verzorgingsproducten of accessoires, maar ook voor complete kinderkamers kan je hier heel goed shoppen. Zo zijn er meubelsets te koop in diverse stijlen voor een mooi prijsje. Een ideale oplossing voor wanneer je weinig tijd hebt om zelf winkels af te struinen naar een mooie en complete kamer voor de kleine. Kortom, bekijk gerust eens het gehele assortiment!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *